Έμφαση στα προγράμματα στήριξης επενδύσεων και νέων αγροτών στη Δυτική Ελλάδα

Σε μια λιτή τελετή, την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής στην Πάτρα, τηρουμένων των μέτρων ασφάλειας για τον covid-19, ο  Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο / Βοηθό Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες αναπτυξιακών προγραμμάτων του αγροτικού τομέα Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στις σύντομες τοποθετήσεις τους, τόσο ο κ. Βασιλόπουλος όσο και ο κ. Σακελλαρόπουλος  έδωσαν ιδιαίτερη  έμφαση  στα  προγράμματα στήριξης επενδύσεων και νέων αγροτών την περίοδο 2022-2027 καθώς στα καθημερινά ανοιχτά αγροτικά θέματα  που θα δώσουν νέα ώθηση στον πρωτογενή τομέα στην  Δυτική Ελλάδα  τη νέα χρονιά.

Κυρίαρχο ζήτημα  για να επιτευχθεί  ο στόχος είναι η αγαστή  συνεργασία όλων των τμημάτων με τους εμπλεκόμενους φορείς και πολίτες που ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Σταύρος Βέρρας,  η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, Χαρά Οικονόμου, η αναπληρώτρια Δντρια της ΔΑΟΚ, Κωνσταντίνα Τσόλκα και υπηρεσιακοί παράγοντες.