Η Θεατρική Ομάδα « Επί Σκηνής», υπό την αιγίδα του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Σελιανιτίκων παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία « Η φούντα του παππού & το λουρί της μάνας» σε σκηνοθεσία της Αναστασίας Πετρίδη στο Πολύκεντρο Αιγίου για 6 παραστάσεις, στις 7-8-9 Μαρτίου και στις 14-15-16 Μαρτίου.
Το έργο βασίστηκε στην κωμωδία του Ντάριο Φο « Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιο γλυκιά» και ξαναγεννήθηκε σε μία σύγχρονη εκδοχή που συμβαδίζει με την Ελληνική πραγματικότητα.
Πρόκειται για μια φάρσα όπου η μαμά και ο παππούς συνωμοτούν, ενώ η ίδια η ζωή τούς φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις που διαχειρίζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε στο τέλος να επέλθει η «κάθαρση» μέσα από άφθονο γέλιο αλλά και σκέψη.
Αγάπη και ευγνωμοσύνη, οικογένεια και αλληλεγγύη, είναι οι βασικές αξίες που κρύβονται πίσω από μία σειρά από διηγήσεις, αναποδιές, απρόσμενες συναντήσεις και εκπλήξεις που βάζουν όλους τους ήρωες σε περιπέτειες. Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια σύγχρονη γειτονιά κάπου στην Κρήτη με την κουζουλάδα που τη διακατέχει.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Αναστασία Πετρίδη
Κείμενα: Ντομινίκ Παντερή
Σκηνικά: Κώστας Λογοθέτης
Ήχος / Φως: Σπύρος Ρηγόπουλος
Επιλογή Μουσικής: Μαρία Παλαιολογοπούλου, Φώτης Τσιώκος
Βίντεο/ φωτογραφίες: Studio Μάικ
Γραφίστας: Leo Chatigia
Social Media Manager: Αγγελική Τσιώκου
Μακιγιάζ: Αθηνά Κούτουλα
Ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης)
Βασιλική – Νάνσυ Λογοθέτη
Νάνος – Φάνης Δημητρόπουλος
Ελένη – Μαρία Θεοχαρίδη
Παππούς Νικόλας – Δημήτρης Μπαρμπούνης
Μανώλης – Φώτης Τσιώκος
Οξάνα – Μαρίνα Χρονοπούλου
Οξάνα – Κυριακή Κουρπουανίδη
Μαρία – Ντορίτα Σταματέλου
Μίνα – Ντομινίκ Παντερή
Παναγιώτης – Βασίλης Δήμου
Αντώνης – Παναγής Μιχαλάτος
Κατερίνα – Μαρία Παλαιολογοπούλου
Νικόλαος Σφικτάκης – Θοδωρής Μαραγκόπουλος
































