Προβολές ταινιών στον κινηματογράφο “Απόλλωνα”-Αίγιο

Προβολές ταινιών στον κινηματογράφο "Απόλλωνα"-Αίγιο
XWhatsAppViber

Δύο σπουδαίες ταινίες θα προβάλει ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Απόλλωνας” στο Αίγιο, από την Πέμπτη 27 Μαρτίου έως την Τετάρτη 2 Απριλίου. Στην προβολή 6.00-7.45 θα προβάλλεται η μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων “Ο κ. Πίμποντι και ο Σέρμαν” και στις προβολές 7.45-10.00 & 10.00-12.15 η πολυβραβευμένη ταινία “12 χρόνια σκλάβος”, που μεταξύ άλλων απέσπασε και 3 βραβεία Όσκαρ.

 

  • Ώρα προβολής 6.00-7.45 “Ο κ. Πίμποντι και ο Σέρμαν” (MR PEABODY AND SEARMAN)

Προβολές ταινιών στον κινηματογράφο "Απόλλωνα"-Αίγιο

Ο κ. Πίμποντι, ένας ιδιοφυής σκύλος, νομπελίστας πανεπιστήμονας, ολυμπιονίκης κι επιτυχημένος επιχειρηματίας, έχει εφεύρει το Χρονοαβγό, μια μηχανή που ταξιδεύει σε παρελθόν και μέλλον. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν επιβιβάζονται σε αυτό ο υιοθετημένος γιος του Σέρμαν, ένα εξάχρονο αγόρι και η σκανδαλιάρα συμμαθήτριά του Πένι και βρίσκονται στην αυλή του Φαραώ Τουταγχαμών.  Ο απόλυτα ψύχραιμος κ. Πίμποντι έχει φυσικά τη λύση, το ταξίδι τους όμως κρύβει ακόμη πολλά απρόοπτα, τα οποία θα τους φέρουν στην Τροία, την αναγεννησιακή Φλωρεντία και, τέλος, σε μια Νέα Υόρκη έτοιμη να καταστραφεί ολοσχερώς από τη διαταραχή του χωροχρονικού συνεχούς.

Η ταινία θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 

 

  • Ώρες προβολών 7.45-10.00, 10.00-12.15 “12 χρόνια σκλάβος” (12 YEARS A SLAVE)

 

Προβολές ταινιών στον κινηματογράφο "Απόλλωνα"-Αίγιο(Βραβεία OSCAR καλύτερης ταινίας  – Β΄Γυναικείου ρόλου – Διασκευασμένου σεναρίου, ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ καλύτερης ταινίας, ΒΑΡΤΑ καλύτερης ταινίας, ΒΡΑΒΕΙΑ Φεστιβάλ Τορόντο και Βοστώνης ταινία, Σκηνοθεσία, Α΄ Ανδρικός ρόλος, ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ν. ΥΟΡΚΗΣ, Σκηνοθεσία, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ,  Β΄ Γυναικείος ρόλος)

 

Ο Σόλομον Νόρθαπ είναι ένας ελεύθερος Αφροαμερικανός ο οποίος ζει με την οικογένειά του στην πολιτεία της Νέας Υόρκης του 1841, δύο δεκαετίες πριν από τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο κι ένα τέταρτο του αιώνα προτού καταργηθεί επίσημα η δουλεία. Σε ένα ταξίδι του στην Ουάσινγκτον για να παίξει μουσική στο τσίρκο, θα απαχθεί από κύκλωμα δουλεμπόρων και θα βρεθεί στην Τζόρτζια, όπου θα πουληθεί ως σκλάβος στον ιδιοκτήτη μιας μεγάλης φυτείας. Χωρίς να μπορεί να πείσει κανέναν για την αληθινή του ταυτότητα, θα προσπαθήσει να επιβιώσει επί 12 ολόκληρα χρόνια κάτω από διαφορετικούς αφέντες και εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, αναζητώντας την ευκαιρία που θα τον οδηγήσει πίσω στην οικογένειά του.

Σκηνοθεσία: Στιβ Μακ Κουίν

Παίζουν: Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Μάικλ Φασμπέντερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μπραντ Πιτ, Λουπίτα Νιόνγκο

XWhatsAppViber
Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του aigialeia24.gr

Τα σημαντικότερα νέα της Αιγιάλειας, κάθε πρωί στο email σας.

972-1

Καιρός στο Αίγιο

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Φόρτωση πρόγνωσης…

esperos 1
5-5-31
LogosFinal2018 450p

ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ Ο.Ε.
Αθ. Φαραζουλή 41 Τ.Κ. 25100 Αίγιο
Α.Φ.Μ.: 999893467 – Δ.Ο.Υ. ΑΙΓΙΟΥ
Τ. 2691023507 – email: info@aigialeia24.gr
Domain name: aigialeia24.gr
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθύνων Σύμβουλος: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Ιδιοκτησία: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Μέτοχοι: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ – ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Δικαιούχος Domain: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Διαχειριστής Domain – Διευθυντής Ιστοσελίδας: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Διευθυντής Σύνταξης: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΟ www..aigialeia24.gr. ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L 63).

LOGO_MHT
achaia_ani2
AFISA-SKOPOVOLI-3
Kteo-Banner-2022
Aleksopoulou 2020 New
sfragides typos 2019
xilies_kai_mia_geusis_1
electrogen shop 1_crop
koskorellos
edipt 2021
Footer