ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ   ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ   ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
XWhatsAppViber

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ   ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ   ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΜε μια ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση ξεκίνησε τις δραστηριότητές της για το 2014 η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας. Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου έγινε η κοπή πίτας για τη νέα χρονιά και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με την πενταμελή ορχήστρα του σπουδαίου ηπειρώτη κλαρινίστα Γιώργου Μπέλλου (Βασίλης Χαλιάσιος λαούτο, Καραμπάς Φώτης βιολί,  Τζιάσιος Αντώνης ντέφι – τουμπελέκι και Κάκος Γιώργος τραγούδι).

Ο πρόεδρος του συλλόγου έκανε μια ανασκόπηση του 2013, μιας χρονιάς ιδιαίτερα πετυχημένης από άποψη οργάνωσης και συμμετοχής σε εκδηλώσεις (τράπεζα αίματος, λειτουργία χορευτικού τμήματος, συμμετοχή σε συναντήσεις χορευτικών συγκροτημάτων και φεστιβάλ χορού, πολιτιστικές και ανθρωπιστικές εκδηλώσεις της Εβδομάδας Ηπείρου 2013, συνεργασίες με τοπικούς συλλόγους αλλά και συλλόγους ηπειρωτών κ.ά.). Επίσης, έγινε μια σύντομη αναφορά στον προγραμματισμό για το 2014 με δημιουργία ηπειρώτικης βιβλιοθήκης, λειτουργία γραφείου του συλλόγου, παραστάσεις χορευτικής ομάδας, κ.ά. αλλά και στους χορηγούς επικοινωνίας, στους χορηγούς των εκδηλώσεων και τους δωροθέτες της λαχειοφόρου από την Ήπειρο και την Αιγιάλεια.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ   ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ   ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΗ βραδιά άνοιξε με τραγούδια και χορούς από διάφορες περιοχές της Ηπείρου, όπου αναδείχθηκε η μοναδικότητα της μουσικής, του ύφους και του ήθους των τραγουδιών και των χορών της Ηπείρου, ενώ η ορχήστρα απέδωσε πάρα πολύ καλά και τραγούδια από την Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και άλλες περιοχές. Μέλη και φίλοι του συλλόγου από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αιγιάλειας (από Αιγείρα μέχρι Καμάρες), πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της περιοχής (Χορευτικός Όμιλος Καμαρών, Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων, Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων κ.ά.), της τοπικής αυτοδιοίκησης (ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Κλάγκος Κων/νος, ο δημοτικός σύμβουλος Κολοκοτρώνης Σωτήρης) και του τοπικού τύπου, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, απολαμβάνοντας το μουσικό ταξίδι από τον υπέροχο Γιώργο Μπέλλο και την ορχήστρα του οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και χάρισαν σε όλους μια μοναδική βραδιά.

Η πρώτη, χρονικά, εκδήλωση είχε γίνει την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο, στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο, για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα (του εξ Ιωαννίνων) προστάτη του συλλόγου, όπου πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία και στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού όπου παραβρέθηκαν πολλά μέλη της Πανηπειρωτικής Αδελφοτήτας και φίλοι του συλλόγου.

Επίσης, αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου παραβρέθηκε στη συνάντηση που  κάλεσε η ΔΗΚΕΠΑ και ο πρόεδρος Κώστας Κλάγκος, στο πολιτιστικό κέντρο, με σκοπό τη συμμετοχή στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της κοινωφελούς επιχείρησης, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για το οργανωτικό και λειτουργικό κομμάτι της εκδήλωσης αλλά και την καλύτερη συνεργασία των συμμετεχόντων συλλόγων.

XWhatsAppViber
Διαφήμιση

Ροή Ειδήσεων

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του aigialeia24.gr

Τα σημαντικότερα νέα της Αιγιάλειας, κάθε πρωί στο email σας.

Καιρός στο Αίγιο

Πρόγνωση επόμενων ημερών

Φόρτωση πρόγνωσης…

esperos 1
LogosFinal2018 450p

ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ Ο.Ε.
Αθ. Φαραζουλή 41 Τ.Κ. 25100 Αίγιο
Α.Φ.Μ.: 999893467 – Δ.Ο.Υ. ΑΙΓΙΟΥ
Τ. 2691023507 – email: info@aigialeia24.gr
Domain name: aigialeia24.gr
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διευθύνων Σύμβουλος: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Ιδιοκτησία: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Μέτοχοι: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ – ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Δικαιούχος Domain: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.. – Διαχειριστής Domain – Διευθυντής Ιστοσελίδας: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
Διευθυντής Σύνταξης: ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΤΟ www..aigialeia24.gr. ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L 63).

LOGO_MHT
achaia_ani2

Πρόσφατα

AFISA-SKOPOVOLI-3
Kteo-Banner-2022
Aleksopoulou 2020 New
sfragides typos 2019
xilies_kai_mia_geusis_1
electrogen shop 1_crop
koskorellos
edipt 2021
Footer