Ομόφωνο «ναι» στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με όσα ορίζει ο αθλητικός νόμος, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμετοχή τής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League, αποφάσισε σήμερα η Γενική Συνέλευση των μετόχων τής «ΠΑΕ Παναιγιάλειος».

Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου «Ευτέρπη», όπου υπήρξε νόμιμη απαρτία των μετόχων, οι οποίοι ομόφωνα έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση, ανοίγοντας ουσιαστικά το «δρόμο» για τη συμμετοχή τής «Μαύρης Θύελλας» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία τού επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας κάλεσε τους Αιγιαλείς να στηρίξουν για ακόμα μια φορά τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κινείται με γνώμονα τη διαφάνεια, την εντιμότητα και τη συνέπεια λόγων αλλά και πράξεων.

Η κατάθεση των χρημάτων, που ξεκινά από αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη, 19 του μηνός, μπορεί να γίνεται μόνο από τους παλιούς (ήδη υπάρχοντες) μετόχους στον εξής λογαριασμό τής Alpha Bank: 531002002009667, με την αιτιολογία «για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τής ΠΑΕ Παναιγιάλειος».

 

Ευχαριστίες σε Φιλαρμονική Αιγίου

Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ευχαριστεί το διοικητικό συμβούλιο της Φιλαρμονικής Αιγίου, που παραχώρησε για ακόμα μια φορά την αίθουσά της, με σκοπό τη διεξαγωγή τής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.  

 

Βασικός χορηγός η «Alcatel»

Στο περιθώριο της σημερινής Γενικής Συνέλευσης ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Δημήτρης Οικονομόπουλος ανακοίνωσε πως βασικός χορηγός τής ομάδας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα είναι η «Alcatel». Η παρουσίαση τού χορηγού θα γίνει σε ειδική εκδήλωση, που θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, όπου και θα γίνει η παρουσίαση της νέας εμφάνισης τού Παναιγιαλείου.