Ξανά υποψήφιος Δήμαρχος ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος

Η Δημοτική Παράταξη «Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας» ανακοινώνει τη συμμετοχή της στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014, με υποψήφιο Δήμαρχο, το Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο. 

 

Η παράταξη που δημιουργήθηκε μέσα από μια πλατειά συσπείρωση των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της Αιγιάλειας, πέρα και πάνω από κομματικούς εναγκαλισμούς και κομματικές δεσμεύσεις,  θεωρώντας ότι αν και κλήθηκε να υπηρετήσει το Δήμο Αιγιάλειας μέσα σε ένα πρωτόγνωρο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον , κατόρθωσε να βάλει στέρεες βάσεις και γερά θεμέλια  στο νέο Δήμο, έχοντας να επιδείξει ένα πλούσιο έργο, σε ένα διάστημα τριών μόλις χρόνων.

 

Την προσπάθεια αυτή τη συνεχίζουμε ενωμένοι, η συντριπτική πλειοψηφία όσων ξεκινήσαμε το 2010, ανεξάρτητοι και προσηλωμένοι στον αυτοδιοικητικό μας χαρακτήρα. Παράλληλα, η παράταξη ανανεώνεται και φρεσκάρεται σε πρόσωπα και απόψεις, δίνοντας σε νέους ανθρώπους και καινοτόμες ιδέες τη δυνατότητα έκφρασης και υλοποίησης.

 

Οι Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, θα αποτελέσουν δικαίωση για τη Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας και  η επανεκλογή του Στάθη Θεοδωρακόπουλου στο αξίωμα του Δημάρχου Αιγιάλειας θα δώσει ώθηση στο Δήμο, ασφάλεια και σιγουριά στους δημότες.