2.663,20€ δόθηκαν από τα έσοδα της παράστασης του Πρότυπου Ωδείου υπέρ του ΕΚΑΜΕ

 

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 το Ε.Κ.Α.ΜΕ. παρακολούθησε την παράσταση “Μελωδία της Ευτυχίας” στον Απόλλωνα από σπουδαστές και σπουδάστριες του Πρότυπου Ωδείου. Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου ενθουσιάστηκαν από την φαντασμαγορική παράσταση και αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η παράσταση προβλήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και από Τετάρτη 31 Μαΐου έως και Παρασκευή 2 Ιουνίου για τα σχολεία της περιοχής. Όλα τα έσοδα (συγκεκριμένα 2.663,20€) διατέθηκαν εξολοκλήρου στο Κέντρο μας ύστερα από πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου.

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή όταν στις μέρες μας υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που στηρίζουν και αγαπούν τα άτομα με ιδιαιτερότητες και το αποδεικνύουν με αυτό τον όμορφο και μελωδικό τρόπο.

Το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου ευχαριστεί δημοσίως τις ιδιοκτήτριες του Πρότυπου Ωδείου κα. Αγγελική Αργυροπούλου και κα. Τασία Αργυροπούλου για την πρωτοβουλία τους να παραχωρήσουν όλα τα έσοδα της παράστασης στο Ε.Κ.Α.ΜΕ., όλους τους σπουδαστές και σπουδάστριες του Πρότυπου Ωδείου για το άψογο θέαμα που πρόβαλαν, όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν την παράσταση καθώς και όλα τα σχολεία της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρακολούθησαν την παράσταση ενισχύοντας έτσι το έργο του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Εύχεται σε όλους υγεία, αγάπη και πάντα επιτυχίες.

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κούσκουρη Βασιλική                                              Θεόδωρος Στεφανίδης