1ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας: Aίθουσα Υποστήριξης Μαθητών «Μαρίνα Παμπούκη»

Μια πράξη αγάπης που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021 συνεχίζεται με επιτυχία και τη φετινή χρονιά.

Την Τετάρτη 16 του Νοέμβρη 2022 σε μια πολύ συγκινητική τελετή το σχολείο τέλεσε τα εγκαίνια της Αίθουσας Υποστήριξης Μαθητών «Μαρίνα Παμπούκη», παρουσία των δωρητών Γεωργίου Ζωγραφάκη και Ελένης Ζωγραφάκη Παμπούκη και της σχολικής κοινότητας της Ακράτας.

Οι δύο αυτοί σημαντικοί Άνθρωποι παραμέρισαν τον πόνο από την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου και μετέτρεψαν τη λύπη τους σε προσφορά στο δημόσιο σχολείο. Η σύζυγος και μητέρα Μαρίνα Παμπούκη μπορεί να μην είναι πια στη ζωή, αλλά με το πνεύμα, τη μεγάλη της καρδιά και κυρίως τη θέληση των οικείων της στο εξής θα «στηρί-ΖΕΙ» τα παιδάκια του σχολείου που δεν τα καταφέρνουν.

Η πράξη αυτή έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στους μαθητές όσο και έμμεσα στην οικογένειά τους αλλά και στο σχολείο. Στη σεμνή τελετή παρέστησαν οι δωρητές, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του Σχολικού Συμβουλίου Μαρία Σταυροπούλου που επαίνεσε την πράξη, οι εκπαιδευτικοί της σχολικής κοινότητας, δημοτικού και νηπιαγωγείου.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ΔΩΡΕΆ από όλη τη σχολική κοινότητα. Ευχόμαστε οι άνθρωποι αυτοί να έχουν υγεία, ψυχική δύναμη και ανθεκτικότητα και η πράξη τους να βρει μιμητές.

 

Η Δ/ΝΤΡΙΑ, Αναστασία Ευσταθίου