Ψήφισμα του Ν.Π.Δ.Δ. για την απώλεια του Γιάννη Καρανικόλα

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» με τη θλιβερή είδηση του θανάτου του  Μέλους και τέως   Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας»  Ιωάννη Καρανικόλα», συνήλθε σήμερα στις               11 Ιουλίου 2021, ημέρα Κυριακή και από ώρα 17:00 έως 17:30 σε έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση, δια περιφοράς, προκειμένου να αποδώσει την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή για την προσφορά του ως Μέλος του Δ.Σ., και συγκεκριμένα  ως Μέλος Επιτροπής Αθλητισμού, καθώς και ως Μέλος Επιτροπής Τμήματος Παιδείας-Κοινωνικής Προστασίας  που με αφοσίωση, εξαίρετο ήθος, σθένος, αγάπη, συνέπεια, εντιμότητα, ευγένεια, άψογη συνεργασία, σοβαρότητα και υπευθυνότητα υπηρέτησε τον Αθλητισμό του τόπου μας, καθώς επίσης με αμέριστο ενδιαφέρον φρόντιζε και για την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας με σκοπό των υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών.

          Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος Ψηφίσματος ως ακολούθως:

ΨΗΦΙΣΜΑ

  1. 1) Να εκφράσει προς την οικογένεια του μεταστάντος τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
  2. 2) Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» στην τελετή της κηδείας του.
  3. 3) Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
  4. 4) Να γίνει παύση των αθλητικών δραστηριοτήτων στις 12 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρες 17:00 – 20:00, ημερομηνία της εξοδίου ακολουθίας.
  5. 5) Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                        ΤΑ ΜΕΛΗ