Ψήφισμα για την απώλεια του εκπαιδευτικού Δημήτρη Τομαρά

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών Λυκείου Ακράτας μόλις πληροφορηθήκαμε για τη θλιβερή απώλεια του αγαπημένου μας συναδέλφου και φίλου Δημήτρη Τομαρά , συνταξιούχου εκπαιδευτικού και επί πολλά έτη Διευθυντή στο Λύκειο Ακράτας , θέλουμε να εκφράσουμε με πόνο ψυχής τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του , στην αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα και στα πολυαγαπημένα του παιδιά Χρήστο και Κλαίρη .

Στη μνήμη του αλησμόνητου συναδέλφου και φίλου Δημήτρη αποφασίσαμε να παραστούμε όλοι στην εξόδιο ακολουθία , που θα γίνει την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 στις 2,30΄μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας , να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα ως ύστατος αποχαιρετισμός στο αιώνιο ταξίδι του Δημήτρη προς τους ουρανούς της μνήμης και να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένειά του . Αντί στεφάνου στη μνήμη του Δημήτρη προσφέρουμε ένα συμβολικό ποσό στον Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών Ο ΔΕΣΜΟΣ.

Η πρόωρη και αδόκητη απώλεια του Δημήτρη Τομαρά προκαλεί θλίψη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα , που επί 35 έτη υπηρέτησε , προξενεί οδύνη και πόνο στην οικογένειά του , στους συγγενείς και στους φίλους του.

Θα τον θυμόμαστε για πάντα ως εκπαιδευτικό , ως οικογενειάρχη και ως πολίτη της κοινωνίας μας . Καλή δύναμη και κουράγιο στη σύζυγό του Κατερίνα και στα παιδιά του Χρήστο και Κλαίρη .

Καλό σου ταξίδι συνάδελφε και φίλε Δημήτρη , ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει . Αιωνία σου η μνήμη.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΚΡΑΤΑΣ

 

Ανακοίνωση

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΟΤΙ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2μ.μ. ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ . Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΘΑ ΨΑΛΕΙ ΣΤΙΣ 2,30΄ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ .