Χρυσόσκονη, κάλαντα και σοκολάτα!

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 το Ε.Κ.Α.ΜΕ. γέμισε μικρά χαμογελαστά προσωπάκια από το 4ο Νηπιαγωγείο Αιγίου. Όταν μπερδεύεται η χρυσόσκονη, τα τραγούδια, η σοκολάτα, τα γέλια, τα κάλαντα και η αγάπη δημιουργείται ΕΥΤΥΧΙΑ. Το Δ.Σ. ,οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστούν όλα τα 4 nipπαιδάκια και φυσικά όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του 4ου Νηπιαγωγείου Αιγίου που κάνουν εξαιρετική δουλειά: Αθηνά Σκανδάμη, Λένα Σταματοπούλου, Ρέα Καράμπελα, Βασιλεία Τσιλίκα, Κατερίνα Αρσένη, Μαρία Μαχτή, Μαρία Ηλιοπούλου, Ασημακοπούλου Μαριάννα και Νόλα Σουζάνα.

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 η Ε’ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου με την δασκάλα τους κα Μαρία Λαλιώτη επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. για να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να απαγγείλουν χριστουγεννιάτικα ποιήματα και όλοι στο Κέντρο τους ευχαριστούν θερμά.

akrataΤην ίδια μέρα οι εκπαιδευόμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ. με τους συνοδούς τους πήγαν στο 1ο Δημοτικό Ακράτας όπου τους περίμεναν οι μαθητές για να τους παρουσιάσουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους. Ο δ/ντης κ.Αργύρης Νικολόπουλος είχε φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια για μια τέλεια φιλοξενία. Η όμορφη γιορτή, τα ξεχωριστά δώρα και τα κεράσματα ενθουσίασαν τα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ. που τους ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους.

Η αποδοχή της διαφορετικότητας δεν ήταν δεδομένη και το Ε.Κ.Α.ΜΕ. μόχθησε πολύ ώσπου να την πετύχει. Τώρα μπορεί να πει πως απολαμβάνει τα αποτελέσματα των κόπων τόσων χρόνων και με τη δύναμη και την αγάπη που δέχεται από όλα τα παραπάνω σχολεία, τους μικρούς μαθητές, τους δασκάλους, τους συλλόγους, τους φορείς και τους ιδιώτες θα συνεχίσει για μια κοινωνία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και ομόνοιας.