Χριστόπουλος για ηλεκτροφωτισμό: “Δυο κολοσσοί του κλάδου συμμετείχαν στο διαγωνισμό και αποτελούν εγγύηση για την σωστή εκτέλεση του έργου”

Από το γραφείο του αντιδημάρχου Αιγιαλείας κ. Βασίλη Χριστόπουλου, δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

«Με τη συμμετοχή δύο πασίγνωστων και αξιόπιστων τεχνικών εταιρειών, ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων σε όλη την έκταση του Δήμου Αιγιαλείας.

Ειδικότερα, κατέθεσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι τεχνικές εταιρείες, δυο κολοσσοί του κλάδου που με το ενδιαφέρον που έδειξαν, αποτελούν εγγύηση για την αξιοπιστία και τη σωστή εκτέλεση του έργου.

Παράλληλα, το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως η διαγωνιστική διαδικασία είναι καθ’ όλα νόμιμη, εφόσον δύο από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας, με αδιαμφισβήτητη εμπειρία και γνώση, πήραν μέρος.

Αυτά προς ενημέρωση των δημοτών μας αλλά και ειδικότερα όσων εσχάτως -και χωρίς να κατέχουν καμία εξειδικευμένη γνώση περί τεχνικών έργων- εμφανίζονται λαλίστατοι και προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα και έδαφος για οποιαδήποτε κοινωφελή πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, εξυπηρετώντας κίνητρα που θέλουν να κρατήσουν τον Δήμο μακριά από την εξέλιξη και την πρόοδο.

Οι δημότες όμως αντιλαμβάνονται πλέον πολύ καλά τι γίνεται. Έτσι κι αλλιώς, οι δήθεν «προβληματισμένοι» της αντιπολίτευσης, στο πάθος τους να συντρίψουν οποιαδήποτε καλή εξέλιξη για τον τόπο για να εξυπηρετήσουν τους πολιτικούς τους σκοπούς, δεν κάνουν πια και τίποτα για να κρύψουν έστω τις ποταπές προθέσεις τους. Εκτός κι αν θεωρούν πως το συμφέρον του Δήμου που τόσο μαχητικά «υπερασπίζονται», είναι να μείνουμε για πάντα μαζί τους εκεί, στο αγαπημένο τους «σκοτάδι»…»