Χριστουγεννιάτικες έξοδοι για τα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ.

?????

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 οι εκπαιδευόμενοι του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου φιλοξενήθηκαν στην πιτσαρία «ΑΝΕΜΩΝΗ» και απόλαυσαν ροφήματα, πίτσες, αναψυκτικά και γλυκά προσφορά του ιδιοκτήτη κ.Γιώργου Κατσιμπίρη. Το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ήταν η αφορμή και τα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστήθηκαν αυτή την έξοδο παρέα με τους φίλους και τους εκπαιδευτές τους.

?????

Την επόμενη μέρα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 ήταν προσκεκλημένοι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τεμένης στην παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή. Εκεί χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, έγραψαν τις ευχές τους σε χειροποίητες κάρτες και κεράστηκαν διάφορες αλμυρές και γλυκές λιχουδιές.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 δεν μπορούσαν παρά να βρίσκονται στα Εγκαίνια του Πάρκου των Χριστουγέννων της πόλης μας μαζί με πλήθος κόσμου για να θαυμάσουν το παραμυθένιο σκηνικό και να παρακολουθήσουν το όμορφο πρόγραμμα που είχε διοργανώσει ο Δήμος με τις χορωδίες και τα θεατρικά.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους προαναφερθέντες φίλους που φροντίζουν να εμπλουτίζουν με επίκαιρες δραστηριότητες την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρίες της πόλης μας και τους εύχονται Καλές Γιορτές με Υγεία πάνω από όλα!