Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου: Κοπή πίτας και χορός με την πενταμελή ορχήστρα του κλαρινίστα Φώτη Τζανέτου

Με την έναρξη της νέας χρονιάς ξεκίνησαν και οι πρώτες δραστηριότητες για το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου. Την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου, στις 9.00 το βράδυ, θα γίνει η κοπή της πίτας για το νέο έτος ενώ οι υπεύθυνοι του Χορευτικού Εργαστηρίου οργανώνουν και παραδοσιακό γλέντι που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μαργαρίτα» (ξενοδοχείο Telis) στο Αίγιο. Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι εκτός από τους χορευτές και χορεύτριες όλα τα μέλη, οι γονείς των μικρών χορευτών, οι φίλοι του συλλόγου και οι συμπολίτες για να συμμετάσχουν σε ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με τους ήχους του κλαρίνου και του βιολιού.

Η πενταμελής ορχήστρα του σπουδαίου κλαρινίστα Φώτη Τζανέτου θα παίξει τραγούδια και σκοπούς από όλη την Ελλάδα (Πελοπόννησο, νησιά Αιγαίου, Μακεδονία, Ήπειρο, Κρήτη, Θράκη, Μικρά Ασία, Ρούμελη κτλ). Προσκλήσεις θα διατίθενται καθημερινά στην αίθουσα του συλλόγου (Ανδρέου Λόντου 49), ώρα 6.30-9.00 το βράδυ. Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι: Ράδιο Αίγιο, Ημερήσιος Αιγίοχος, filodimos.gr

Από τα μέσα Γενάρη ξεκίνησαν και πάλι τα μαθήματα χορού για όλα τα τμήματα που λειτουργούν στο Χορευτικό Εργαστήρι (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων), καθημερινά από Δευτέρα ως και Παρασκευή. Παράλληλα, το Δ.Σ., σε συνεργασία με τους δασκάλους χορού, προγραμματίζει τις επόμενες δραστηριότητες του συλλόγου, σε συνέχεια όσων έχουν πραγματοποιηθεί το πρώτο τρίμηνο της φετινής χρονιάς (παιδική παράσταση, εκδρομή, γλέντι, κοινωνικές δράσεις). Έμφαση στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί στην οργάνωση παραστάσεων του Χορευτικού Εργαστηρίου καθώς και σε συνεργατικές δράσεις που θα προβάλουν τον παραδοσιακό χορό και πολιτισμό.