ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Ξεκίνησαν και πάλι τα μαθήματα παραδοσιακού χορού για όλα τα τμήματα

Μετά το πέρας των διακοπών του Δωδεκαημέρου ξεκίνησαν και πάλι τα μαθήματα παραδοσιακού χορού για όλα τα τμήματα (νηπίων, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων), τα οποία γίνονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Με την έναρξη της χρονιάς, το νέο διοικητικό συμβούλιο προγραμματίζει σειρά δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα σχεδιάζει παιδική θεματική παράσταση αλλά και εκδρομή πολιτιστικού περιεχομένου. Παράλληλα, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με διάφορα πολιτιστικά σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Αιγιαλείας, μέλη του Δ.Σ θα εκπροσωπήσουν τον Χ.Ο.Κ. σε διάφορες εκδηλώσεις έπειτα από σχετικές προσκλήσεις.

Τέλος, πιστοί στα έθιμα και στις παραδόσεις αλλά και με κεφάτη διάθεση, οι υπεύθυνοι του συλλόγου και οι δάσκαλοι χορού διοργανώνουν, για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, κοπή πίτας και παραδοσιακό γλέντι, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, ώρα 9.00 το βράδυ, στο κέντρο «Έσπερος» (Μεϊντανά) στο Πανόραμα. Μια ευκαιρία για χορευτές-τριες, μέλη και φίλους του συλλόγου να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν. Για πληροφορίες και προσκλήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Δ.Σ. και στα τηλ: 6987655880 και 6984920239 .