Χαμός και στη δεύτερη πίτα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου

 

Την Κυριακή το πρωϊ στις 5/2/2017 έκλεισε πανηγυρικά ο κύκλος των εκδηλώσεων Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Ήταν η τρίτη μεγάλη εκδήλωση του Ομίλου μετά τον χορό στις 20/1/2017 και την πρώτη εκδήλωση κοπής πίτας με χορούς και τραγούδια από 9 τμήματα του Χορευτικού.  Στην τρίτη και τελευταία εκδήλωση, στον κατάμεστο ΑΠΟΛΛΩΝΑ, είχαμε κοπή πίτας, βράβευση των χορευτών των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, βράβευση του Βασίλη Μανουηλίδη για την πολυετή προσφορά του στην πόλη του Αιγίου αλλά και στον Χορευτικό, χορούς και Ελληνικά τραγούδια διαφόρων περιοχών της πατρίδος μας με εντυπωσιακή παρουσίαση.

Εντύπωση έκαναν εκτός από τους χορούς της Ζακύνθου που παρουσίασαν οι νησιώτες, τους Στεριανούς χορούς που παρουσίασαν νεαροί του στεριανού συγκροτήματας, από τους χορούς Λήμνου που παρουσίασε το 6ο  έτος και της Θεσσαλίας που παρουσίασε το 5ο έτος οι χοροί που παρουσίασαν οι ενήλικες της Τετάρτης, οι ενήλικες της Δευτέρας και οι Παλαιοί χορευτές. Το 1ο έτος της ενηλίκων Τετάρτης παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία χορούς Μακεδονίας. Το προχωρημένο τμήμα ενηλίκων της Δευτέρας παρουσίασε χορούς, άγνωστους στο ευρύ κοινό Κυκλάδων και χειροκροτήθηκε θερμά. Όμως ξεχωριστό ήταν το πολυπληθές τμήμα των παλαιών χορευτών, πολλοί από τους οποίους έχουν 30!!!  χρόνια στον Όμιλο που παρουσίασε χορούς Θράκης και συγκλόνισε τους θεατές.

Η όλη εκδήλωση στην οποία είχαμε παρουσία του Δημάρχου Αιγίου κια μεγάλου αριθμού Δημοτικών Συμβούλων, έκλεισε με το 1ο έτος της Δευτέρας ( πρώτη Δημοτικού )  με το  2ο έτος της Τετάρτης  και με παράταξη στην λήξη όλων των τμημάτων στη εξέδρα του κινηματοθεάτρου. Το Διοκητικό Συμβούλιο και οι Γυμναστές έμειναν εξαιρετικά ικανοποιημένοι στην είσοδο στο 40ό έτος, από την πρόοδο των χορευτών αλλά και από την προσέλευση του κόσμου και την συμπαράσταση του 39 ολόκληρα χρόνια τώρα. Από την πλευρά τους τόσο η πρόεδρος όσο και ο διευθυντής του Ομίλου ευχαρίστησαν πολλές φορές όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον Χορευτικό και βοήθησαν να φτάσει τόσο ψηλά και να έχει συνεχή δυναμική πορεία 39 ολόκληρα χρόνια.