Χάλκινος ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” στα Γιάννενα στο ομαδικό – Πρώτη η Μαρία Φράγκου στις γυναίκες

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα ο Πανελλήνιος αγώνας σκοποβολής IPSC όπλων χειρός.

Συμμετείχαν σε αυτόν, περισσότεροι από τριακόσιοι δεκαπέντε (315) σκοπευτές από όλη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, σε όλες τις κατηγορίες.

Ο πανελλήνιος αγώνας ήταν ένας δύσκολος και απαιτητικός αγώνας που είχε είκοσι (20) στάδια με πολλές προκλήσεις για τους αθλητές.

Το Σάββατο, πρώτη αγωνιστική ημέρα οι σκοπευτές ολοκλήρωσαν τα 12 από τα 20 στάδια και την Κυριακή τα υπόλοιπα 8. Όλα κύλισαν ομαλά παρά την μεγάλη συμμετοχή και έγιναν οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Αιγιώτικος Σύλλογος «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συμμετείχε με πέντε αθλητές του, που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και έφεραν και πάλι μετάλλια στις αποσκευές τους.

Η Μαρία Φράγκου κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες στην κατηγορία STANDARD Ladies.

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στο ομαδικό της κατηγορίας STANDARD πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, με τους Βασίλειο Παπαχριστόπουλο (24ος), Γεώργιο Γιαννακόπουλο (32ος),  Δημήτριο Φράγκο (38ος) και Μαρία Φράγκου (44η). Στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS Light ο Σταύρος Σταυρίδης πήρε την έκτη θέση.

‘Ερχεται το 5ο Καλοκαιρινό Κύπελλο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στο Αίγιο

Ο αιγιώτικος σύλλογος διοργανώνει αγώνα LEVEL I  Σκοποβολής IPSC στο σκοπευτήριο στην Κουνινά Αιγίου, την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, το 5ο Καλοκαιρινό Κύπελλο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»