Φωτογραφική έκθεση για τα 90 χρόνια του Παναιγιαλείου στο “Παναγιωτοπουλέικο”

Την ένδοξη ιστορία της «Μαύρης Θύελλας» που φέτος γίνεται 90 χρόνων θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά οι Αιγιαλείς (και όχι μόνο) σήμερα Σάββατο, μέχρι και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στην έκθεση φωτογραφίας – τροπαίων – λαβάρων που με πολύ μεράκι δημιούργησαν οι διοικήσεις του Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου και της ΠΑΕ στο ισόγειο του αρχοντικού Παναγιωτόπουλου, επί της οδού Μητροπόλεως.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Φεβρουαρίου ο Παναιγιάλειος συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας και παρουσίας του στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας. Με αφορμή τα 90ά του «γενέθλια», η διοίκηση του Ερασιτέχνη, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, δημιούργησε τη συγκεκριμένη έκθεση, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να «ταξιδέψει» στο χρόνο με την αγαπημένη μας ομάδα!

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της διοίκηση του Π.Γ.Σ. που έκανε δεκτό η δημοτική αρχή, η συγκεκριμένη έκθεση θα φιλοξενηθεί στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, εκεί όπου στεγάστηκαν τα πρώτα γραφεία του συλλόγου.

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της σήμερα Σάββατο (10π.μ.), θα λειτουργεί καθημερινά (10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα έως 9 το βράδυ) και θα μπορούν να την επισκέπτονται όσοι το επιθυμούν, φυσικά δωρεάν.

Μερικές από τις πολλές φωτογραφίες που διαθέτει στο αρχείο ο “ΤυποΣπορ” της εφημερίδας “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”