Φρόσω και Μαρία Στιβαχτοπούλου: “Εθνικές εκλογές τέλος! Η κοινωνία περιμένει το θαύμα!”

Οι εθνικές εκλογές τελείωσαν όµορφα και ωραία, Πρωθυπουργό και υπουργούς αναδείξαµε και ελπίζουµε να έχουµε µια τετραετία προς όφελος της κοινωνίας που αναζητά να ζήσει µε αξιοπρέπεια!

Για τους πολίτες, τίποτα δεν άλλαξε ως προς την καθηµερινότητά τους. Η επόµενη µέρα τους βρήκε πάλι να εργάζονται, µε ένα µάτσο λογαριασµούς στο χέρι να τους κοιτάζουν και να µην ξέρουν τι να πρωτοπληρώσουν.

Γράφουν οι: Φρόσω και Μαρία Στιβαχτοπούλου (Εκδότριες της εφημερίδας “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”) – Από τη στήλη “Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ”

Η ελληνική κοινωνία, δυστυχώς, ακόµα και σήµερα που ακούει παρήγορες διαβεβαιώσεις των κυβερνώντων για… «πρωτογενές πλεόνασµα» και για… «ανάκαµψη της οικονοµίας» δεν πιστεύει ότι – έστω κι αν αληθεύουν – θα έχουν θετικό αντίκτυπο στα δικά της οικονοµικά, στα έσοδά της και στην καθηµερινότητα των οικογενειαρχών.

Τα προβλήµατα ορατά και άλυτα, µε τους πολίτες να αναζητούν καλύτερες µέρες, εργασία, υγεία, Παιδεία και ρευστότητα, προκειµένου να ζήσουν σαν… “άνθρωποι” µε αξιοπρέπεια και σιγουριά, µιας και η ψυχική υγεία των περισσοτέρων έχει κλονιστεί, µε το οικονοµικό να αποτελεί µέγιστο θέµα για όλους τους ‘Ελληνες!

Η οκτακοµµατική Βουλή που σχηµατίστηκε σίγουρα πρέπει να εστιάσει στα προβλήµατα της κοινωνίας και µε τεκµηριωµένες προτάσεις να αναζητήσει λύσεις στα µεγάλα προβλήµατα.

Μετά τα νταούλια του Αλέξη που βάραγε στην Τρόικα και πληρώσαµε “ακριβά το µάρµαρο” και την υποδοχή του Κυριάκου στην Αχαϊκή πρωτεύουσα µε βάγια, ως άλλος Μεσσίας, η κοινωνία αναζητά το θαύµα!

Γιατί στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει , µόνο σε ένα θαύµα µπορεί πλέον να ελπίζει!

Λέτε να το δούµε από τη νέα Κυβέρνηση; Μακάρι! Εµείς µε τη σειρά µας, της ευχόµαστε Καλή Θητεία και δουλειά, µε στόχο ν΄ αλλάξει η κοινωνία µας και η χώρα µας να γίνει τόπος ευηµερίας και δηµιουργίας για όλους τους Έλληνες!