Φρίκη: Τον θάνατο στον γάμο στην Τουρκία σκόρπισε παιδί 12-14 ετών!

Στους 51 οι νεκροί, 17 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

Αυτό υποστηρίζει ο Ταγίπ Ερντογάν επικαλούμενος αστυνομικές πηγές – Ερώτημα αν το παιδί πυροδότησε μόνο του τα εκρηκτικά ή αυτό έγινε με τηλεχειρισμό

Νέες διαστάσεις στην τραγωδία που συγκλονίζει από το βράδυ του Σαββάτου την Τουρκία με την έκρηξη σε γάμος στην πόλη Γκαζίαντεπ από την οποία έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τουλάχιστον 51 άνθρωποι δίνει η δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας που σκόρπισε τον όλεθρο ήταν ένα ανήλικο παιδί ηλικίας από 12 έως 14 ετών.

Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, ο οποίος επιμένει στην εκδοχή ότι πίσω από την αιματηρή επίθεση βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος, 69 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και άλλοι 17 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αν η πληροφορία για τον ανήλικο βομβιστή αυτοκτονίας επιβεβαιωθεί τότε θα πρόκειται για την πρώτη φορά που χτύπημα τέτοιας έκτασης εκτελείται από παιδί και όχι από κάποιον ενήλικα, μια φρικώδη εξέλιξη στον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει κατά της Δύσης οι τζιχαντιστές.

Όπως είπε, επίσης, ο Τούρκος πρόεδρος επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, ερώτημα παραμένει αν η βόμβα που μετέφερε ο ανήλικος πυροδοτήθηκε με τηλεχειρισμό ή από τον ίδιο το μικρό παιδί.

 

protothema.gr