Φρίκη στη Δάφνη: Φοιτήτρια βιάστηκε ζωντανά στο διαδίκτυο από σχεδόν τυφλό άνδρα

ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ο δράστης είναι κατά 95% τυφλός και υπέρβαρος – Είχε εγκαταστήσει κάμερες μέσα στο διαμέρισμα – Πώς σώθηκε η κοπέλα

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

 Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που είδε χθες Πέμπτη (04/05) το φως της δημοσιότητας, για την βάναυση κακοποίηση ενός 22χρονου κοριτσιού από έναν 52χρονο άνδρα, σε σπίτι στη Δάφνη.

Το θύμα βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα μέσα στο διαμέρισμα της οδού Όθωνος, από αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα καθώς άκουσαν πνιχτές φωνές αγωνίες, όταν πήγαν εκεί μετά από καταγγελία των γονιών της.

Ο 52χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής, με τους Αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε άλλες παρόμοιες πράξεις ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

«Δεν μας άφηνε μέσα στο σπίτι»

«Πάθαμε μεγάλο σοκ. Τυχαία παρκάραμε έξω από το σπίτι και είδαμε αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα. Καλά έκαναν, έσωσαν έναν άνθρωπο. Έχω φρικάρει δεν μπορώ να το διανοηθώ.

Με αυτά τα λόγια, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, μέσα στο οποίο έζησε στιγμές φρίκης η 22χρονη κοπέλα, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με την Κ. Καρμάτη, ο 53χρονος, είχε νοικιάσει το διαμέρισμα πριν από δυόμισι χρόνια και ποτέ μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε ανοίξει την πόρτα του σε εκείνη και το σύζυγό της.

«Όποτε πηγαίναμε στεκόταν στο παράθυρο, πλάι στην είσοδο», εξήγησε, καθώς όπως φαίνεται ο ενοικιαστής τους δεν ήθελε να δουν τι συνέβαινε στο σπίτι.

Το χρονικό της φρίκης

Οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα έμειναν με το στόμα ανοικτό, αντικρίζοντας μια εικόνα απόλυτης φρίκης: Η 22χρονη κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, κατά τρόπο που παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου και διαστροφής, όπου κρατείτο από τον δράστη τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, βρέθηκε στο σπίτι στου 52χρονου καθώς εργαζόταν εθελοντικά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Δάφνης-Υμηττού και είχε αναλάβει την περιποίηση ατόμων με αναπηρία.

Κατά άλλες πληροφορίες η 22χρονη είχε απαντήσει σε αγγελία του 52χρονου για οικιακή βοηθό.

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή προχθές χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση.

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.

Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους τους έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.

Η 22χρονη κοπέλα, η οποία, εκτός των άλλων, έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/790509/friki-sti-dafni-aytos-einai-o-53xronos-poy-apigage-kai-viaze-22xroni-pics-vid#ixzz4gDTKVwiU