Φάνης Χριστοδουλόπουλος: ” Υπόσχεσή μου, να σταθώ ΕΝΩΤΙΚΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ στους αγώνες των εμπόρων”

  • “Συνάδελφοι Έμποροι.

Τελείωσε η προεκλογική περίοδος των είκοσι περίπου ημερών για τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου. Σήμερα ατενίζουμε την επόμενη μέρα, γεμάτοι αισιοδοξία, ικανοποιημένοι από την αμέριστη υποστήριξή σας, αλλά και γεμάτοι ευθύνη για το αύριο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας, είτε ψηφίσατε το ΄΄ΝΕΟ΄΄, είτε όχι.  Η συμμετοχή σας και μόνο μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά, διεκδικώντας το καλύτερο για την αγορά μας, για τα καταστήματά μας, για την πόλη μας.

Υπόσχεσή μου, να σταθώ ΕΝΩΤΙΚΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ στις διεκδικήσεις και στους αγώνες, ΔΙΑΦΑΝΟΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και ΑΛΗΘΙΝΟΣ απέναντι σε όλους σας.

Το μεγαλύτερο όμως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το οφείλω στη νεανική μας ομάδα, που αγωνίστηκε με όραμα για μία καλύτερη μέρα, που κόπιασε να διώξει την εσωστρέφεια χωρίς ίχνος προσωπικών επιδιώξεων ή εξυπηρέτησης οποιουδήποτε συμφέροντος. Τους τιμώ, τους σέβομαι και θα συνεργαστώ μαζί τους ώστε να πετύχουμε το στόχο. Γιατί πράγματι, συντονιστήκαμε με ΣΤΟΧΟ την ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Σ’ αυτό βοήθησε ο έντιμος φίλος, συνεργάτης και υποστηρικτής της προσπάθειας μας Κος Σπύρος Σπυρόπουλος, που με αποφασιστικότητα μας άνοιξε το δρόμο, και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι’ αυτό.

Παράπονό μου, ότι αυτή την επιτυχία, αυτή τη χαρά μου, δεν μπορώ να την μοιραστώ και με τον αείμνηστο πατέρα μου Γιάννη, που πριν δύο μήνες ΄΄έφυγε΄΄ από κοντά μας. Παρήγορο όμως, ότι τον ένιωθα πλάι μου και σίγουρα και αυτός μας βλέπει ικανοποιημένος από ψηλά.

Με  Τιμή

Θεοφάνης Χριστοδουλόπουλος

Πρόεδρος Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας