Υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δικύου Ποιότητας “Οινοξένεια” και του Πανεπιστημίου Πατρών

Mια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ξεκίνησε το Σάββατο το βράδυ 30/12/2023 στο Αρχοντικό “Παναγιωτοπούλου” στο Αίγιο, μεταξύ του Δικύου Ποιότητας “Οινοξένεια” και του Πανεπιστημίου Πατρών.

Στον υπέροχο χώρο του αρχοντικού υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια με το Πανεπιστήμιο Πατρών (τμήμα Διοίκησης Τουρισμού) στη βάση της υπάρχουσας και εκπεφρασμένης συναντίληψης και θέλησης για κοινές δράσεις στο πεδίο της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστος Μπούρας, όπου υπέγραψε το μνημόνιο συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Δικτύου κ. Άγγελο Ρούβαλη, τονίζοντας ότι το Πανεπιστήμιο, ανεξάρτητα το ποιος θα είναι Πρύτανης, θα είναι δίπλα σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια της Δυτικής Ελλάδος με εξωστρέφεια.

Το Δήμο Αιγιάλειας εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας κ. Μαρία Ιατροπούλου, όπου ανέφερε πως ο Δήμος θα είναι “παρών” και θα στηρίξει το όλο εγχείρημα.

Στην αίθουσα του Παναγιωτοπουλέικου προσφέρθηκε κρασί στους παρευρισκομένους, ενώ παράλληλα με την γευσιγνωσία των νέων οίνων, κεντρικό δρώμενο της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση χορογραφιών Ταγκό και ελεύθερου χορού με ακούσματα από κλασικό και nuevo tango και με τα αγαπημένα ελληνικά tangos από τη σχολή χορού: Tango Expresión – Aigio Tango Argentino του Παναγιώτη Τσάκαλου.

Υπήρξε και λαχειοφόρος, όπου πέντε τυχερές έλαβαν από μια φιάλη κρασί, προσφορά των οινοποιών του δικτύου.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

« από 2 »