Υπεγράφη η απόφαση και κηρύχθηκε ο Δήμος Αιγιάλειας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Αυθυμερόν έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Αιγιάλειας ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας να κηρυχθεί ο Δήμος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πριν λίγο ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Καπάκης Ιωάννης υπέγραψε την απόφαση.  Αναμένεται να δημοσιευθεί στη Διαύγεια προκειμένου να γνωστοποιηθεί το περιεχόμενο της απόφασης.

Η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιάλειας κ. Βασιλική Ψυχράμη, μετά την γνωστοποίηση της απόφασης ανέφερε τα εξής:
– “Οι συντονισμένες προσπάθειες όλων των φορέων και των ανθρώπων που τους υπηρετούν πάντα φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και αποδίδουν καρπούς. Η ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή είναι προφανής.

Θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση τον αγώνα που κάνουμε αυτές τις ημέρες μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση σε όλη την Αιγιάλεια,  με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των δημοτών μας αλλά και την στήριξή τους από την πολιτεία για τις όποιες ζημιές υπέστησαν στο βιός τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Περιφερειάρχη για την άμεση ανταπόκριση,  καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.
Η απόφαση αυτή αναμφίβολα θα ανακουφίσει στη συνέχεια τους πληγέντες αγρότες μας και όχι μόνο.”