Υπέροχη η γιορτή λήξης από τα υπέροχα παιδιά του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αιγίου

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στο νέο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αιγίου του Υπ. Παιδείας, πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολικού έτους. Παρευρέθηκαν όλοι οι γονείς των μαθητών, οι οποίοι θαύμασαν τις δημιουργίες των παιδιών τους, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Τηλιγάδη Αλεξάνδρα και ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Μ.Ε κ. Θεόδωρος Στεφανίδης μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ψυχράμη δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αν και το ήθελε, έστειλε ωστόσο τις ευχές της, δια μέσου του Διευθυντή, προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς υποσχόμενη πως θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Χρήστος Μαράντης, τόνισε ότι μαθητές και εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ λειτούργησαν με επιτυχία τα εργαστήρια κηπουρικής, πληροφορικής και αυτόνομης διαβίωσης. Κατά την διάρκεια των λίγων μηνών λειτουργίας, οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ φύτεψαν πολλά λουλούδια ομορφαίνοντας την αυλή του σχολείου έφτιαξαν το δικό τους λαχανόκηπο και στο εργαστήρι αυτόνομης διαβίωσης ασχολήθηκαν με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.

Την ημέρα της γιορτής επεφύλασσαν πολλές εκπλήξεις προς τους γονείς τους. Μαγείρεψαν μαζί με τους δασκάλους τους, φαγητά και έφταιξαν σαλάτες τα οποία πρόσφεραν στους γονείς τους και τους προσκεκλημένους. Έκαναν παρουσίαση –μέσω βίντεο- με όλα τα έργα τους και τις δημιουργικές τους στιγμές. Με τον καθηγητή μουσικής του 4ου Γυμνασίου Αιγίου κ. Σπηλιόπουλο Τάκη και με τον γιό του Νικόλαο, που είχαν προσκαλέσει, τραγούδησαν χόρεψαν και διασκέδασαν ξεσηκώνοντας μαθητές, γονείς και όλους όσους ήσαν εκεί.

Στο τέλος της γιορτής ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Χρήστος Μαράντης, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την ευσυνειδησία τους στην καθημερινή τους προσφορά, τους οδηγούς ταξί που μετέφεραν με ασφάλεια τα παιδιά , τη γεωπόνο του Δήμου Αιγιαλείας κ. Ακριβή Παλαιολογοπούλου για την άμεση ανταπόκρισή της και για την διάθεση στο σχολείο εργαλείων κηπουρικής, φυτών και λουλουδιών, τον κ. Παναγιώτη Κουτρόπουλο που έψησε τα φαγητά που έφτιαξαν τα παιδιά και ιδιαιτέρα τον μουσικό κ. Τάκη Σπηλιόπουλο. Τόνισε, πως είναι πολύ σημαντικό όλοι μας, να διαθέτουμε εθελοντικά λίγο από τον προσωπικό χρόνο μας στα παιδιά αυτά τα οποία το εισπράττουν και το ανταποδίδουν με το δικό τους τρόπο.