“Υπάρχει διέξοδος στην κρίση”; Πολιτική εκδήλωση με καλή συμμετοχή στο “Πολύκεντρο” Μυρτιάς

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση με πολύ καλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο Πολύκεντρο Μυρτιάς με θέμα “Υπάρχει διέξοδος  στην κρίση;
“Ομιλητές ήταν ο Γεράσιμος Αραβανής πρώην Βουλευτής ,ο Βασίλειος Λάζαρης Ιστορικός -Συγγραφέας και ο Γεώργιος Τριανταφυλλόπουλος Φυσικός που ασχολείται με την μελέτη οικονομικών θεμάτων.
papakonstadinopoulosaΤην συζήτηση συντόνισε ο Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος γιατρός .
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα αίτια της κρίσης ,τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ανάγκη δημιουργίας ενιαίου μετώπου των αριστερών δυνάμεων κατά της πολιτικής της κυβέρνησης ,της ΕΕ και του ιμπεριαλισμού που  θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εξόδου απο την κρίση σε φιλολαϊκή κατεύθυνση.
Ο κ. Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος τόνισε την ανάγκη  εκτός του προσανατολισμού στα γενικώτερα ζητήματα ,να υπάρξουν δραστηριότητες και σε τοπικό επίπεδο με αγώνες να μην κατασχεθεί κανένα σπίτι συμπολίτη μας ,να μη στερηθεί κανένας νερό,ρεύμα,ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να υπάρχει παρέμβαση στα δημοτικά και τα καθημερινά προβλήματα του δημότη.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές ,προσφορά των διοργανωτών και η συζήτηση συνεχίστηκε σε πηγαδάκια μέχρι αργά το βράδυ.