Τώρα ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ και στο Αίγιο

Ξεκινά την αθλητική του δραστηριότητα ο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”

 

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός ΄Ομιλος Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” ιδρύθηκε το 2014 και είναι αναγνωρισμένος από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ) και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ). Εδρεύει στο Αίγιο και διαθέτει υπαίθριο σκοπευτήριο.

Προάγει το άθλημα της σκοποβολής και καλλιεργεί τα αγωνίσματα: Σταθερό Στόχο 25μ. Σκοποβολή I.P.S.C. και στα τρία όπλα και το αγώνισμα της Μεταλλικής Σιλουέτας. Τα Αγωνίσματα της σκοποβολής είναι πολλά και χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες και υποκατηγορίες. Μπορούμε να χωρίσουμε τα Αγωνίσματα ανάλογα με το μέσον (όπλο) που χρησιμοποιούμε σε Αγωνίσματα για πιστόλια, τουφέκια, λειόκανα τουφέκια, βαλλίστρες κα.
Αντίστοιχα μπορούμε να χωρίσουμε τα αγωνίσματα ανάλογα με την Διεθνή Συνομοσπονδία που αντιπροσωπεύει αυτά ή ανάλογα με τον στόχο που χρησιμοποιείται.
Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος κατατάσσει τα Αγωνίσματα σε τρεις κύριες ενότητες: την ενότητα του Σταθερού Στόχου, την ενότητα του Πήλινου Στόχου και πρακτικής σκοποβολής (I.P.S.C.)

Σκοποβολή σημαίνει: ΗΘΟΣΣΕΒΑΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και αυτό το μήνυμα  διδάσκει ο σύλλογός μας. Αν σου αρέσει η σκοποβολή και θέλεις να ασχοληθείς με τα αγωνίσματα, μία μεγάλη παρέα φίλων με γνώσεις, μεράκι και αγάπη για το άθλημα, σε περιμένουν….

Από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου ξεκινά ο πρώτος κύκλος των θεωρητικών μαθημάτων στα γραφεία του Συλλόγου,  στην οδό Πολυχρονιάδου 6 στο Αίγιο.

 

Περισσότερες πληροφορίες κάθε Τετάρτη 6 με 9 το απόγευμα στο γραφείο του Συλλόγου  ή στο Τ. 6972229748 & e-mail: info@skopovoli.com url: http://www.skopovoli.com