12 αθλητές του “ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ” από το Αίγιο συμμετείχαν στο 3ο “Φασολάδα Cup”

Το 3ο Φασολάδα Cup μπορεί να ανήκει πια στο παρελθόν, ωστόσο 12 αθλητές από το Σκοπευτικό Σύλλογο Αιγιάλειας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” συμμετείχαν εκ των οποίων 4 από αυτούς ανέβηκαν στο βάθρο, ενώ οι υπόλοιποι βρέθηκαν σε πολύ καλές θέσεις.

Ένας αγώνας σκοποβολής, θεσμός πλέον, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στην Κόρινθο.

Ο βροχερός καιρός δυσκόλεψε, αλλά δεν πτόησε τους σκοπευτές που έφτασαν τους 120 συνολικά. Τα στάδια του αγώνα ήταν πολύ καλά στημένα και είχαν ποικίλο βαθμό δυσκολίας.

Στόχοι κινούμενοι, αλλά και σε μακρινές αποστάσεις τοποθετημένοι έκαναν τη ζωή των σκοπευτών δύσκολη, αλλά συνάμα απολαυστική.

Παρά το μεγάλο αριθμό των σκοπευτών, ο αγώνας κύλησε ομαλά, χωρίς καθυστερήσεις και κωλύματα των ομάδων και στα οκτώ στάδια που είχε ετοιμάσει ο διοργανωτής σύλλογος της Κορίνθου (ΟΑΣΚ). Τόσο ο αγωνάρχης Βασίλης Χατζηδαμιανός όσο και οι κριτές του αγώνα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η βροχή σταμάτησε αργά το μεσημέρι και με την ολοκλήρωση του αγώνα, ο ΟΑΣΚ πρόσφερε σε όλους τους σκοπευτές ζεστή φασολάδα, λουκάνικα και καλό κρασί, ενώ έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συμμετείχε στον αγώνα με δώδεκα σκοπευτές και σκοπεύτριες και πήρε συνολικά τέσσερα μετάλλια, ενώ οι περισσότεροι σκοπευτές του ήταν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι σκοπευτές που διακρίθηκαν ανά κατηγορία είναι :

CLASSIC

  1. Τοπούζης Κων/νος (ΣΣΒΥΡ)
  2. Πιερράκος Γεώργιος (ΑΕΤΟΣ)
  3. Δακανάλης Θεμιστοκλής (ΣΚOΡΕ)

Από τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» ο Σταυρίδης Σταύρος κατέλαβε την τέταρτη θέση

STANDARD

  1. Σάλτας Ιωάννης (ΠΗΓΑΣΟΣ)
  2. Τσιρογιάννης Βασίλειος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
  3. Αθανασίου Κωνσταντίνος (ΑΓΩΓΗ)

Ενώ από τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» διακρίθηκαν οι : Καράμπελας Παναγιώτης (5ος), Φιλιππόπουλος Αναστάσιος (8ος), Ακτύπης – Γουνές Διονύσιος (10ος) και Τριανταφυλλόπουλος Νικόλαος (12ος)

STANDARD Senior

  1. Αποστολακόπουλος Στέφανος (ΠΣΕ)
  2. Γιαννακόπουλος Γεώργιος (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
  3. Σάλεμ Εμμανουήλ (ΔΙΑΣ)

STANDARD Ladies

  1. Απλαδά Αριστέα (ΣΟΑΡΚΑΛ)
  2. Στιβαχτοπούλου Ευφροσύνη (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)
  3. Νικολακοπούλου Ελένη – Μαρία (ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ)