Το 3ο Νηπιαγωγείο στο Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτές και το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου δέχθηκαν μια όμορφη επίσκεψη από τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου και τις εκπαιδευτικούς τους κα Μιμίκα Λαμπροπούλου, κα Γιάννα Κυριακοπούλου, κα Ειρήνη Ταράτσα και κα Ανδρομάχη Τσερεντζούλια.

Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η παρουσίαση της γιορτής λήξης της σχολικής περιόδου τους και πραγματικά εντυπωσίασαν με τις ικανότητές τους και το ταπεραμέντο τους στην πρόζα, στο χορό και στο τραγούδι.

Η μέριμνα των εκπαιδευτικών να εντάξουν με κάθε τρόπο τα άτομα με αναπηρίες στη ζωή των μικρών μαθητών συμβάλει στην υλοποίηση του διπλού στόχου του Ε.Κ.Α.ΜΕ.: την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου – ιδιαίτερα της μαθητικής κοινότητας- και την ταυτόχρονη κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρίες.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστεί τις προαναφερόμενες νηπιαγωγούς καθώς και την κα Σία Καλαμιώτη-Μεντζελοπούλου η οποία γίνεται πάντα ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα σχολεία και το Κέντρο.