Το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ανατολικής Αιγιάλειας το Σάββατο 4 Μαρτίου στην αίθουσα “Αναγέννησις” Ακράτας

Το Σάββατο 4 Μαρτίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αναγέννησις” Ακράτας, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ανατολικής Αιγιάλειας “ΜΑΡΤΗΣ 2017”, που είναι αφιερωμένο στην Ειρήνη, τη Φιλία, τη Συναδέλφωση και την Αλληλεγγύη των λαών.

Η σπουδαία αυτή καλλιτεχνική εκδήλωση προβολής του τόπου μας, εκδήλωση πολιτισμού και τέχνης, αναμφισβήτητα παγιώνεται και βρίσκει τη συγκινητική και εκπληκτική ανταπόκριση επιχειρηματιών, πολιτών και συμπατριωτών μας, που ατομικά είτε μέσω των συλλόγων τους, αγκαλιάζουν κυριολεκτικά τη διοργάνωση. Τους ευχαριστούμε θερμά!!!

Στο 2ο χορωδιακό Φεστιβάλ “ΜΑΡΤΗΣ 2017” συμμετέχουν εκτός από την διοργανώτρια Πολυφωνική Χορωδία Ανατολικής Αιγιάλειας, οι Χορωδίες : “Δήμου Νεμέας” υπό τη διεύθυνση του κ. Ι. Νόννη, “ΟΡΦΕΥΣ” – Αγρινίου υπό τη Δ/νση του κ Valentin Stefanov, Αθηνών “LA FA MI LiA” υπό τη Δ/νση της κας Ρόζης Μαστροσάββα και Ναυπάκτου υπό τη Δ/νση του κ Teodor Kabakchiev.
Με την ευκαιρία του τόσο σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος, η βιολονίστρια και μαέστρος Κορνέλια Βολοσένκο – Γκολφίνου που έχει την καλλιτεχνική ευθύνη του Φεστιβάλ, δηλώνει ότι “η Πολυφωνική Χορωδία Ανατολικής Αιγιάλειας, χτίζει μια “γέφυρα” επικοινωνίας και συνάντησης εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων χορωδών και επισκεπτών, με στόχο την προώθηση του πολιτισμού και ειδικά της χορωδιακής μουσικής.

Ας χρησιμοποιήσουμε όλοι την φαντασία μας, για να δούμε πόσο σημαντικό και μεγάλο περιουσιακό στοιχείο είναι ένα χορωδιακό Φεστιβάλ, ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, που ο πυρήνας του κάθε χρόνο θα μεταβάλλεται…ενώ το όφελος θα είναι μεγάλο και θα αποσκοπεί στην τουριστική προβολή και διαφήμιση της Ανατολικής Αιγιάλειας

Καλή αντάμωση στη φιλόξενη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αναγέννησις Ακράτας 1924”.