Το τμήμα μπάσκετ της ΕΦΑ Αιγίου στο Πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η – Μοναδική εκπρόσωπος της Αιγιάλειας

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Ε.Φ.Α. Αιγίου, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει και επισήμως πλέον ότι τη νέα χρονιά η ιστορική ομάδα της πόλης μας θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η, όντας η μοναδική εκπρόσωπος της Αιγιάλειας στην εν λόγω Κατηγορία.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε από την στιγμή που ο Πανηλειακός δεν δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα (όπως δικαιούταν βάσει προκήρυξης) κι έτσι η Ε.Φ.Α. όντας η πρώτη επιλαχούσα από τα μπαράζ ανόδου της Β’ ΕΣΚΑ-Η κλήθηκε από την Ενωση να καλύψει την κενή θέση. ΄Οπως και έγινε, καθώς την Παρασκευή (18/9/2015) εστάλη η σχετική δήλωση συμμετοχής στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, δεχόμενη την πρόσκληση – πρόκληση.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο προπονητής στο τμήμα μπάσκετ της Ε.Φ.Α. Αιγίου θα είναι ο Γιάννης Δούσκας, ενώ στόχος της ομάδας είναι η εξασφάλιση της άνετης παραμονής στην Κατηγορία.

‘Οσον αναφορά τα μεταγραφικά θέματα, μέχρις στιγμής νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελούν οι Βασίλης Παπαδόπουλος (38 ετών, σέντερ, από τον Ηφαιστο/Αχιλλέα), Μίλτος Καραφωτιάς (38 ετών, πλέι-μέικερ, από τον Ολυμπιακό Αιγίου), Τάσος Βαγενάς (19 ετών, φόργουορντ, από τον Κεραυνό Αιγίου) και Νίκος Κούτρας (20 ετών, γκαρντ, από τον Δικέφαλο).

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το ρόστερ, το πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και τα οργανωτικά θέματα της ομάδας θα υπάρξει ενημέρωση με νέο δελτίο Τύπου.