Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αιγίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Αιγίου όπως κάθε χρόνο, την περασμένη Παρασκευή πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο μικρό αμφιθέατρο του νοσοκομείου.  Η συμμετοχή των εργαζομένων όλων των μορφών εργασίας (μονίμων, επικουρικών, ΣΟΧ & ΟΑΕΔ) ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη. 

Σε μια ιδιαίτερα εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα, με την παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων (ΠΟΕΔΗΝ) κ. Γιαννάκου Μιχάλη ο οποίος πάντα τιμά το σωματείο σε κάθε εκδήλωση που είναι προσκεκλημένος και της κας Μαστοράκου Άννας (Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας), πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου μας. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του σωματείου, ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχές απεύθυναν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας γείας και ο Διοικητής του νοσοκομείου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Καραγκούνιας, ο οποίος μετέφερε και τις πατρικές ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας Κ.Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.

Μετά και την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας ακολούθησε η κλήρωση δώρων. Οι τυχεροί ήταν δέκα (10) οι οποίοι έλαβαν συμβολικά δώρα (προσφορά του σωματείου και διαφόρων επιχειρήσεων).

Το εορταστικό κλίμα συνεχίστηκε μεταξύ των προσκεκλημένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν προσωπικές ευχές για τη νέα χρονιά και να συζητήσουν σε μια εγκάρδια ατμόσφαιρα.