Το θερμό καλοκαίρι του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου

 1. ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΑ.
Το Σάββατο 20 Αυγούστου στην εκπληκτική γιορτή κρασιού που οργανώνει ο Πολιτιστικός Συλλογος Αμπελοκήπων ΆΡΦΑΡΑ΄ στο Δημοτικό Άλσος Δ.Δ. Αμπελοκήπων – Δήμου Αιγιαλείας, προσκλήθηκε από το Δ.Σ. του δραστήριου, άξιου επαίνων Συλλόγου, τμήμα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου  στο ξεκίνημα της βραδιάς. Με 24 χορευτές του που χωρίζονταν σε δύο ομάδες, αφού στο Άλσος υπάρχουν 2 πίστες χορού, ο Χορευτικός μετά την ομιλία του τοπικού Αντιδημάρχου, παρουσίασε χορούς του Αιγαίου αλλά και χασάπικο – ζεμπέκικο και χασαπιά. Το χειροκρότημα του πλήθους των θεατών θερμό. Εκείνο που έκανε όμως τεράστια εντύπωση, ήταν η κοσμοσυρροή η ατελείωτη για μία ακόμα φορά. Ήταν η 32η  χρονιά  μεγάλης επιτυχίας της εκδήλωσης. Στους χορευτές και τους συνοδούς τους, προσφέρθηκε εξαιρετικό δείπνο και φιλοξενία την οποία πολλοί θα ζήλευαν.
2. ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ. 
16 χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου θα πάρουν μέρος στην Μουσικοθεατρικοχορευτική παράσταση ¨¨ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ¨¨ που σκηνοθετεί η Μαρία Παναγιωτακοπούλου. Εντάσσεται η παράσταση στις εκδηλώσεις των ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΩΝ 2016. Η ορχήστρα με υπεύθυνο τον Σάκη Παπαδημητρίου και τραγουδιστή τον Γ. Ανδρεάτο, ηθοποιοί από τοπικά θεατρικά, παρουσιαστές- αφηγητές  κ.λ.π. θα δώσιυν τον καλλίτερο εαυτό τους, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΔΗΚΕΠΑ.
3. 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2016 στο ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ.
Η τελευταία για τον Αύγουστο περουσία τμημάτων του Χορευτικού Ομίλου θα πραγματποιηθεί την Δευτέρα 29/8 στον πολύ ωραίο χώρο του Παραθεριστικού Κέντρου του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου. Ώρα έναρξης της παράστασης 22.00 με στεριανούς – νησιώτες και ίσως νεαρούς μακεδονικών χορών.