Το Επιμελητήριο Αχαΐας στα “Οινοξένεια”

“Με σταφίδα και κρασί στον Αστερισμό Αιγιάλεια” στο ξενοδοχείο Long Beach Resort, στον μαγευτικό Λόγγο, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αχαϊας που για 6η συνεχή χρονιά στηρίζει τον θεσμό των Οινοξενείων στην Αιγιάλεια.

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μαρλαφέκας με την σύζυγο και τα παιδιά του, ο Ά Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της ΠΑΕΚ κ. Τηλιγάδης, ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος κ. Κριτσώνης, ενώ στην όμορφη παρέα ήταν η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα. Παπαχριστοπούλου, ο Σύμβουλος της Υπουργού Τουρισμού κ. Δαδιώτης, ο Γραμματέας της ΠΑΕΚ κ. Γεωργακόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου κ. Νικολόπουλος.

Η chef και συγγραφέας Ντίνα Νικολάου μαγείρεψε ζωντανά και μας προσέφερε γεύσεις με μαύρη κορινθιακή σταφίδα Βοστίτσα και μουσταλευριά. Μαζί με τον Σίμο Γεωργόπουλο, συγγραφέα και κριτικό οίνου και γεύσης, συζήτησαν για τις τοπικές γεύσεις και τα κρασιά των οινοποιών του Δικτύου Οινοξένεια, τα οποία και εμπλούτισαν στα γευστικά πιάτα της βραδιάς. Μία πανέμορφη βραδιά κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι να καθρεφτίζεται στην θάλασσα.!!!