Το Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Αιγίου ανανεώνει το ραντεβού για τον Απρίλιο του 2019

Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» ανακοινώνει ότι ολοκληρώνεται με επιτυχία το Σάββατο 13/10/2018, η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας της κολυμβητικής δεξαμενής του Αθλητικού Συγκροτήματος με την επωνυμία «Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο Δ.Κ. Αιγίου », ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον Απρίλιο 2019.

Η κολυμβητική δεξαμενή λειτούργησε για πρώτη φορά μετά από 20χρόνια, από την αρχική κατασκευή της, στις αρχές Ιουνίου, όπου και θα παρέμενε ανοικτή, όπως είχε ανακοινωθεί, έως στις αρχές Οκτωβρίου του ίδιου έτους, ώστε να ληφθούν υπόψη τα κόστη διατήρησής της, η συμμετοχή κτλ.

Η ίδρυση και λειτουργία του αθλητικού συγκροτήματος με την επωνυμία ¨Ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο Αιγίου αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της παρούσας Δημοτικής Αρχής και προσωπική υπόσχεση του νυν Δημάρχου Αιγιαλείας, κου Αθανάσιου Παναγόπουλου.

Από τα στοιχεία που διατηρούμε στην υπηρεσία μας, η ατομική συμμετοχή με την έκδοση καρτών του Ν.Π.Δ.Δ., άγγιξε τον αριθμό των 136 ατόμων, καθώς πολύτιμη ήταν και η συμμετοχή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Φιλαθλητική Αιγίου» και του νεοσυσταθέντος κολυμβητικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Κολυμβητικός Όμιλος Αιγίου (Κ.Ο.Α.), των οποίων οι συμμετοχές άγγιξαν σε σύνολο τον αριθμό 140. Τέλος, υπήρχαν συμμετοχές με μαθήματα υδρογυμναστικής κτλ.

Το ανωτέρω εγχείρημα αγκαλιάστηκε από τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου μας ξεπερνώντας τις αρχικές μας προσδοκίες.

«Είμαστε και παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας απέναντι στους Αιγιαλείς συνδημότες μας για αποδοτικότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών μας στον τομέα του Αθλητισμού και μας δίνει ώθηση για μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά».

 

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Ευστράτιος Χ. Βαρδάκης