Το “ΑΥΡΑ” 3Ε  Αιγίου στην Ευρώπη

Με την ευκαιρία του E.W.C. (Ευρωπαϊκού Συμβουλίου) της COCA COLA HELLENIC, εορτάστηκαν και επετειακά τα 20 χρόνια λειτουργίας του E.W.C.

Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής ήταν ο Σταύρος Λειβαδίτης, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΑΥΡΑ 3Ε Αγίου και μέλος του Select Committee ο οποίος παρευρέθηκε στη Ρώμη στις 17-18 & 19 Μαΐου 2023.

Η ατζέντα του Συνεδρίου περιελάμβανε παρουσιάσεις από την κεντρική Διοίκηση Ευρώπης με έδρα την Ελβετία με θέματα αειφόρου ανάπτυξης, υγείας και ασφάλειας εργαζομένων, εκπαίδευσης προσωπικού, πορεία και καινοτομίες επιχειρηματικού χαρακτήρα και γενικότερα θέματα που απασχολούν τις 27 χώρες που επιτηδεύεται η εταιρεία και απασχολεί 36.000 εργαζόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική πολυεθνική στην Ελλάδα που διαθέτει Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εργαζομένων είναι η HELLENIC COCA COLA 3E.

Κατά τις παρουσιάσεις ο Σταύρος Λειβαδίτης ανέδειξε το έργο που παράγει το εργοστάσιο και οι εργαζόμενοι στο ΑΥΡΑ Αιγίου με πλήρη και εμπεριστατωμένο τρόπο καθώς και τις καινοτομίες που λαμβάνουν χώρα προβάλλοντας τόσο το εργοστάσιο αλλά και το Αίγιο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εντύπωση προκάλεσε η ευαισθησία που δείχνει τόσο η Εταιρεία όσο και το Σωματείο στον τοπικό παράγοντα και στην τοπική κοινωνία του Αιγίου λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια όλων των συμμετεχόντων και ιδιαίτερα του Γενικού Διευθυντή Ευρώπης κυρίου Zoran Bogdanovic, κάνοντας περήφανους όλους τους εργαζόμενους στο “ΑΥΡΑ” 3Ε Αιγίου.

Κλείνοντας ανταλλάχθηκαν συμβολικά δώρα και από τις δυο πλευρές, έγιναν αναμνηστικές φωτογραφίσεις και επιστρέψαμε στο όμορφο Αίγιο να συνεχίσουμε τη δράση μας σε όλα τα επίπεδα, ακόμα έχοντας στις αποσκευές μας τα καλύτερα σχόλια και τις εντυπώσεις με το “ΑΥΡΑ” πάντα στην κορυφή.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του ΑΥΡΑ!