“ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” Τοξοβολία – Σκοποβολή – Κοπή πίτας και επόμενοι στόχοι

Ο Αθλητικός Όµιλος “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” (τµήµατα Σκοποβολής και Τοξοβολίας), το π. Σάββατο έκοψε την πίτα του στην αίθουσα του συλλόγου στο Αίγιο.

Αθλητές και από τα δύο τµήµατα παραβρέθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για µια εποικοδοµητική χρονιά, µε καλά αγωνιστικά αποτελέσµατα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Σταυρίδης ανέφερε  ότι η χρονιά που µας πέρασε ήταν δύσκολη, λόγω των εκλογών (εθνικές και αυτοδιοικητικές) µε τις ηµεροµηνίες των αγώνων να αλλάζουν συνεχώς, µε αποτέλεσµα την µη σωστή προετοιµασία των αθλητών.

Η νέα χρονιά και στα δύο αγωνίσµατα Σκοποβολής και Τοξοβολίας, αγωνιστικά ξεκινάει από το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου, µε αγώνες Τοξοβολίας στην Κερατέα, όπου ο “Κένταυρος” θα λάβει συµµετοχή µε δύο αθλητές.

Παράλληλα συνεχίζεται η προετοιµασία όλου του αγωνιστικού τµήµατος της Τοξοβολίας, καθώς ο επόµενος αγώνας που είναι προγραµµατισµένος για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου βρίσκεται πολύ κοντά.

Το αγωνιστικό τµήµα της Σκοποβολής βρίσκεται και αυτό σε εντατικούς ρυθµούς προετοιµασίας, µε προπονήσεις στο Σκοπευτήριο στην Κουνινά, καθώς στο τέλος Φεβρουαρίου ξεκινά το πρωτάθληµα για το 2024.

Το ∆.Σ. του Συλλόγου κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας, απένειµε αναµνηστικά µετάλλια σε 5 αθλητές για τις άριστες επιδόσεις τους, τη χρονιά του πέρασε: Στους τοξότες Μαρκορά Ειρήνη (1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Κλειστού Χώρου), Μεντζελοπούλου Μάρα  (3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Κλειστού Χώρου), Όλγα ∆ούσκα, Χλιάπας Ορέστης (8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Κλειστού Χώρου) και στον Σκοπευτή Ζαντές Ανδρέας (2η θέση στη κατηγορία Junior).

Πληροφορίες  – εγγραφές στο τηλέφωνο 6972229748.