Τοξοβολία “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: “Ασημένια” η Μάρα Μεντζελοπούλου και “Χάλκινη”η Ειρήνη Μαρκορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων

Mεγάλες στιγµές ζει το νεοσύστατο τµήµα Τοξοβολίας του Αθλητικού Οµίλου Αιγιάλειας, “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, καθώς οι τοξότες του, όπου κι αν συµµετέχουν, κερδίζουν µετάλλια και διακρίσεις.

Αυτή τη φορά δύο τοξότριες του συλλόγου διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα  Νέων Ανοιχτού χώρου στο Ολυµπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) στην Αθήνα.

∆εύτερη θέση και ασηµένιο µετάλλιο έλαβε η Μάρα Μεντζελοπούλου.

Τρίτη  θέση και χάλκινο µετάλλιο έλαβε η Ειρήνη Μαρκορά.

Στις δύο αθλήτριες δόθηκε η ευκαιρία µέσω του συλλόγου και γνώρισαν το άθληµα της τοξοβολίας, το αγάπησαν και µε επιµονή και µεθοδική προπόνηση, κατάφεραν να διακριθούν και να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγµή. Τις δύο αθλήτριες συνόδευσε ο αθλητής του τµήµατος τοξοβολίας του “Κένταυρου” Παναγιώτης Αντωνιάδης και τις βοήθησε να ανταπεξέλθουν επάξια στον πολύ δύσκολο και απαιτητικό αυτόν αγώνα. Ο κ. Αντωνιάδης είναι έµπειρος τοξότης, µε χρόνια αγωνιστικής εµπειρίας και εντάχθηκε στον αιγιώτικο σύλλογο, µετά από µεταγραφή του από τον “Πανελλήνιο” Σύλλογο Αθηνών.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η Ειρήνη Μαρκορά πέρσι είχει στεφθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδας (χρυσό µετάλλιο) και στο Πρωτάθληµα Κλειστού χώρου.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά, καθώς στα τέλη του µήνα, ακολουθεί ο Πανελλήνιος Αγώνας Κυπέλλου, όπου θα συµµετέχουν οι τοξότες του “ΚΕΝΤΑΡΟΥ” σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Πληροφορίες εγγραφές στον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”, κ. Σταύρο Σταυρίδη, τηλ. 6972229748