Τι δήλωσε η Φώφη Γεννηματά μετά την επίσκεψή της στην Π.Ε.Σ. Αιγίου

Δήλωση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, μετά την  επίσκεψη της στη Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών Αιγίου:

  • “Επισκεφτήκαμε σήμερα την Παναιγιάλειο Ένωση Συνεταιρισμών, γιατί έχει μια ξεχωριστή πορεία. Γιατί είναι μία πολύ επιτυχημένη εταιρία, ανθηρή, η οποία έχει εξωστρέφεια, έχει καινοτομία, έχει συλλογική προσπάθεια, έχει ένα εξαιρετικό προϊόν και βεβαίως μπορεί και στηρίζει την περιοχή. Αποτελεί μία όαση για την Αχαΐα και είμαστε εδώ, γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι αυτή η εξαίρεση μπορεί να γίνει ο κανόνας για όλη την Ελλάδα.
  • Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, εάν δεν έχουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τον πρωτογενή τομέα. Πρέπει να στηριχθούμε στην ανάπτυξη της υπαίθρου και στον πρωτογενή τομέα, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο. Δυστυχώς, το νέο «success story» της Κυβέρνησης, το «ανάπτυξης story»  φαίνεται πώς δεν περιλαμβάνει αντιλήψεις σαν αυτές. Αντίθετα, με τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές πνίγει αυτές τις προσπάθειες.
  • Είμαστε λοιπόν σήμερα εδώ, γιατί θέλουμε να πούμε με τον πιο ηχηρό τρόπο, ότι αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει.  Να αλλάξουμε πολιτική, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κι’ αυτή την τόσο κακή συμφωνία.