ΤΕΙ ΑΙΓΙΟΥ: Έγινε η 4η καθομολόγηση του τμήματος Οπτικής – Οπτομετρίας

Έγινε σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του «Πολύκεντρου» στη Μυρτιά Αιγίου η καθομολόγηση των φοιτητών του ΤΕΙ Αιγίου στο τμήμα Οπτικής – Οπτομετρίας σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Είναι η τέταρτη καθομολόγηση φοιτητών του συγκεκριμένου τμήματος και τα τελευταία χρόνια δεν έχει γίνει εισαγωγή νέων φοιτητών.

O καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. Βασίλης Τριανταφύλλου και μεταβατικός πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό. Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το τμήμα Οπτικής – Οπτομετρίας τόσο στο διδακτικό προσωπικό όσο και στον εξοπλισμό και τις υποδομές.

Ο δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος στον χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους φοιτητές, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας να κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου παραμείνει το τμήμα στην πόλη του Αιγίου.

Ακολούθησε η ορκωμοσία των πτυχιούχων και η παράδοση των πτυχίων τους από τον πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και από τους καθηγητές τους.

Μετά το τέλος της καθομολόγησης υπήρχε μπουφές στον προαύλιο χώρο του Πολύκεντρου, προσφορά του κ. Κουτρόπουλου.