Τα ΕΑΣ Αιγίου στηρίζουν έμπρακτα την σκοποβολή και τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ»

Ευγενική παραχώρηση δέχτηκε ο Σκοπευτικός ΄Οµιλος Αιγιάλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» από τα Ελληνικά Αµυντικά Συστήµατα Αιγίου που στηρίζουν έµπρακτα το νεοσύστατο Σύλλογο Σκοποβολής στην Αιγιάλεια.

Συγκεκριµένα την περασµένη Παρασκευή ο διευθυντής των ΕΑΣ κ. Γιώργος Μαντζαβίνος κατόπιν έγκρισης της διοίκησης και του διευθύνοντα συµβούλου κ. Θεόφιλου Βασιλείου, παρέδωσε στον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Συλλόγου Αιγίου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» κ. Σταύρο Σταυρίδη ένα τυφέκιο µεγάλου διαµετρήµατος, τύπου FAIRFOX 2000, σχεδίασης και κατασκευής των ΕΑΣ.

Το συγκεκριµένο όπλο θα δώσει ακόµα µεγαλύτερη ώθηση και ανάπτυξη στον Αιγιώτικο σύλλογο, αφού δίνεται η δυνατότητα να συµµετέχει σε πανελλήνιους αγώνες µεγάλου διαµετρήµατος.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι τα ΕΑΣ Αιγίου είναι ένα εργοστάσιο πλήρως εξοπλισµένο µε τα πλέον σύγχρονα µηχανήµατα και έµπειρο τεχνικό προσωπικό που του εξασφαλίζει δυνατότητες παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας εξαρτηµάτων οπλικών συστηµάτων και όπλων.

Ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» και το διοικητικό συµβούλιο ευχαριστούν θερµά τόσο τον ∆ιευθύνοντα Σύµβουλο των ΕΑΣ κ. Θεόφιλο Βασιλείου, όσο και τον ∆ιευθυντή του εργοστασίου Αιγίου κ. Γιώργο Μαντζαβίνο, για την ευγενική παραχώρηση του όπλου στο σύλλογο.

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”