Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου του Δήμου Αιγιάλειας ενόψει του χειμώνα

Σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο Αιγιάλειας έγινε την Πέμπτη το πρωί, υπό την παρουσία του δημάρχου κ. Παναγόπουλου.

Η Αντιδήμαρχος κ. Ψυχράμη είχε καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αντιμετώπιση των αναγκών και των πιθανών προβλημάτων που θα προκύψουν εν όψει του χειμώνα.

Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό, Δασαρχείο, Περιφέρεια, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αλλά και εκπρόσωπος από τον εθελοντικό σύλλογο «Αχαιός» έδωσαν το “παρών”.

Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος ζήτησε τη βοήθεια όλων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι καιρικές δυσκολίες. Η κ. Ψυχράμη ενημέρωσε πως ο Δήμος έχει στη διάθεσή του μόνο ένα εκχιονιστικό μηχάνημα, ενώ ο Γυφτάκης εκπρόσωπος της Περιφέρειας τόνισε πώς θα βοηθήσει όπου του ζητηθεί προκειμένου να μην κλείσουν οι δρόμοι από πιθανές χιονοπτώσεις.

Στο μνημόνιο συνεργασίας που συμφώνησαν, ψήφισαν και υπέγραψαν, αναφέρει τρόπους και ενέργειες που πρέπει να κάνει κάθε φορέας σε περίπτωση κάποιας κρίσης.

Για παράδειγμα για την προστασία των αστέγων όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 4 βαθμούς Κελσίου ο δήμος θα ανοίξει το κλειστό γυμναστήριο και τα ΚΑΠΗ και θα δώσει κουβέρτες που έχει ήδη προμηθευτεί.

syntonistiki epitropi 2