Σωματείο Οικοδόμων Αιγίου: “Ξεσηκωμός ώστε να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Το πρωί του Σαββάτου οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις των ΗΠΑ- ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ εξαπέλυσαν επίθεση ενάντια στη Συρία. Η επίθεση αυτή γίνεται με την στήριξη και ανοχή της υπόλοιπης λυκοσυμαχίας των ΝΑΤΟ – Ε.Ε. Πραγματικός λόγος της επίθεσης είναι ο ανταγωνισμός για τον έλεγχο των πηγών ενέργειας των αγορών και των δρόμων μεταφοράς.
Καταγγέλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που μιλά για την Ελλάδα ως <<πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας>> και την ίδια στιγμή μας βάλει στη μέση του κυκλώνα. Η κυβέρνηση έχει καταντήσει την Ελλάδα ένα ξέφραγο αμπέλι για τα αεροπλανοφόρα και την αρμάδα των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Η Τουρκία έχει εισβάλλει σε Κύπρο και Συρία και μπαινοβγαίνει στο Αιγαίο, στηριζόμενη στην ανοχή του ΝΑΤΟ και ΗΠΑ που έχουν σβήσει τα σύνορα στο Αιγαίο. Οι συνέπειες από τη γενίκευση του πολέμου, θα είναι ο μαζικός ξεριζωμός χιλιάδων ανθρώπων από τα σπίτια τους, με νέα κύματα προσφύγων.
Η συμμετοχή της Ελλάδας στο νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο, φέρνει μεγάλους κινδύνους για το λαό με απρόβλεπτες συνέπειες.
Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα πρέπει να ορθώσουν μέτωπο, ενάντια στους δολοφόνους των λαών που αλλάζουν τα σύνορα και καταστρέφουν ολόκληρες περιοχές για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων. Άλλωστε αυτά έχουμε ξαναδεί στο Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Γιουγκοσλαβία, Ουκρανία.

Φονιάδες των Λαών – Για τα κέρδη των Καπιταλιστών.
Ξεσηκωμός για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.
Ξεσηκωμός ώστε να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων.
Απέναντι στους πολέμους των ιμπεριαλιστών οι εργαζόμενοι αντιτάσσουμε τις αξίες της φιλίας και της αλληλεγγύης.

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην εκμετάλλευση και    τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
Η πολιτική τους γεννά μόνο φτώχεια – πολέμους – προσφυγιά.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΙΓΙΟΥ