Συνεχίζεται και τον Μάρτιο η έντονη δραστηριότητα του Χορευτικού

ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.
Με μεγάλη προθυμία το Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού δέχθηκε κατόπιν εισήγησης του διευθυντή, την πρόταση πόλης της Αττικής για συμμετοχή στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εκεί  21/22-3-2015. Πρόκειται για το 1ο συναπάντημα χορευτικών συγκροτημάτων Πελοποννήσου που οργανώνεται με πολύ μεράκι,  από μία ομάδα της εν λόγω πόλης. Η ίδια η πόλη  έχει υποβάλει και αίτηση για να θεωρηθεί το επόμενο έτος Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε πρώην αποθήκες Ελαιουργίας που έχουν  ανακαινισθεί και χρησιμεύουν για Πολιτιστικές εκδηλώσεις.
ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ.
Για μία ακόμα χρονιά χορευτές του Ομίλου θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις της πόλης μας, επ` ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. O Xορευτικός Όμιλος Αιγίου με αίτησή του στον Δήμο, ζητά να του επιτραπεί να παρελάσουν χορευτές του και μετά καιρού επιτρέποντος, μερικοί από αυτούς να παρουσιάσουν επίκαιρους χορούς στα Ψηλαλώνια.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.
To 5o Δημοτικό Σχολείο, σε συνεργασία δασκάλων – μαθητών – γονέων και με την συμμετοχή χορευτικών ομάδων και της ορχήστρας του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, οργανώνει μία πολύ σημαντική εκδήλωση στις 29 Μαρτίου στο κινηματοθέατρο ¨¨ ΑΠΟΛΛΩΝ¨¨. Με τραγούδι από την χορωδία των μαθητών, η Κυριακάτικη εκδήλωση που αρχίζει στις 11.00 έχει τον τίτλο : < Μουσικό ταξίδι στην Ελλάδα με το τρεχαντήρι της ψυχής μας>.   Θα παρουσιασθούν τραγούδια από τους μαθητές και θα τους αποδίδουν χορευτές, από  8 περιοχές της πατρίδας μας. Θα προσκληθούν όλοι οι Αιγιώτες και πρώτοι οι γονείς των μαθητών του Σχολείου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και φυσικά και οι αρχές της πόλης μας.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.
Τις προτάσεις του για εκδηλώσεις, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση, που θα περιλαμβάνουν τις πρωτεύουσες των πρώην Δήμων που ανήκουν πλέον στο Δήμο Αιγιάλειας θα υποβάλλει στην ΔΗΚΕΠΑ ο πολυπληθέστερος και πλέον καταξιωμένος Σύλλογος της περιοχής μας, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου.