Συνεχίζεται η κατασκευή του εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου στο Διακοπτό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του τμήματος των εσωτερικών αποχετευτικών δικτύων στο Διακοπτό, στο πλαίσιο του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας» που υλοποιείται από τη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας.

Ειδικότερα, το τμήμα μήκους περίπου 3 χλμ. όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες την τρέχουσα χρονική περίοδο, βρίσκεται στο ΝΑ τμήμα της Κοινότητας Διακοπτού, ώστε να προκληθεί όσο το δυνατόν μικρότερη όχληση λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας στην περιοχή κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Το εν λόγω τμήμα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα μέσα Οκτωβρίου, ώστε να συνεχιστεί το έργο και στην υπόλοιπη Δ.Ε. Διακοπτού, με συνολικό μήκος δικτύου τα 25 περίπου χλμ.

«Το εμβληματικό αυτό έργο με την ολοκλήρωσή του, θα συμβάλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της περιοχής τόσο σε επίπεδο βελτίωσης της ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων της όσο και στην τουριστική ανάπτυξη της» σημειώνει σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αιγιαλείας και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Δημήτρης Καλογερόπουλος.