Συνεχίζει τη δραστηριότητα ο Χορευτικός ΄Ομιλος Αιγίου

Μετά την άριστη τελευταία εκδήλωση συμμετοχής ομάδος παλαιών χορευτών στο τριήμερο ( 18-20-23 Ιουλίου ) συνάντησης χορευτικών ομίλων Αιγιάλειας στα πλαίσια των εκδηλώσεων της ΔΗΚΕΠΑ, συνεχίσθηκε η έντονη δραστηριότητα του Χορευτικού.

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου σε γνωστό κέντρο της παραλίας το Διοικητικό Συμβούλιο δεξιώθηκε τους ΄΄ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΄΄  και τους συνεχάρει για την εξαιρετική τους εμφάνιση συνοδεία φανταστικής Κρητικής ορχήστρας στις 23/7 στα Ψηλαλώνια.   Ακολούθησε χαλαρή συζήτηση και προτάσεις από τους γυμναστές και παλαιούς παλαιούς για τον καλλίτερο εορτασμό της 40ετίας, που αρχίζει το 2017 και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.

Στις 26 Ιουλίου 2016 τρία τμήματα του Ομίλου, στεριανό – νεαρών νησιωτών και νεαρών μακεδόνων, είχαν παρουσιάσει  πρόγραμμα μίας ώρας στους πολυπληθείς θεατές που παραθέριζαν στο ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου.  Στις 3 Αυγούστου θα γίνει πρόβα για τα ¨¨  ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016¨¨ με συμμετοχή και χορευτών του Ομίλου, σε μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου, στο ανοικτό θέατρο του Πολιτιστικού κέντρου Αιγίου.   Μέσα στο Αύγουστο είναι προγραμματισμένες ακόμα τρεις εκδηλώσεις σις 9/8 στις 20/8 και στις 24/8/2016 σε μεγάλες διοργανώσεις μέσα  στην  Αιγιάλεια.   Βέβαια πάντα με διαφορετικά τμήματα χορευτών.  Τέλος στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εντάσσεται  και η συμμετοχή στις αρχές Σεπτεμβρίου παιδικού συγκροτήματος  σε Festival για παιδιά 10-12 ετών.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Είναι να απορεί κανείς με την  ΄΄εξυπνάδα΄΄ των Τούρκων. Παρ` ότι αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα θέλουν  να παρουσιάζουν στους έξω από την χώρα τους, ότι  όλα κυλούν ομαλά.  Έτσι μόνον μπορεί να δικαιολογηθεί η πρόσκληση που εστάλει στις 24 Ιουλίου 2016 στον  Χορευτικό Όμιλο Αιγίου από την …Μαρμαρίδα, για συμμετοχή του Αιγιώτικου χορευτικού σε Festival που διοργανώνεται εκεί τέλος Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου. Με πολύ ευγένεια το συγκεκριμένο Festival δια του προέδρου της Οργανωτικής επιτροπής, εύχεται στους Αιγιώτες χορευτές να μπορέσουν να είναι παρόντες στην Μαρμαρίδα όπου θα περάσουν ….θαυμάσια.!!!!!!