Συνελήφθη 60χρονος για ναρκωτικά στο Αίγιο

Κατασχέθηκαν πληθώρα σπόρων και δεκαοκτώ γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (11-6-2014) πολύ αργά το βράδυ, στην Άβυθο Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 60 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί στον 60χρονο, βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, από τις οποίες η μια περιείχε πληθώρα σπόρων ενώ οι άλλες δυο περιείχαν κατεργασμένη ποσότητα συνολικού βάρους 18 γραμμάριων.

Δυο ακόμα συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αίγιο

Συνελήφθησαν χθες (11-6-2014) το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δυο ημεδαποί (άνδρας & γυναίκα), ηλικίας 37 και 28 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση και κακόβουλη βλασφημία.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, ενήργησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία των δυο ημεδαπών στο Αίγιο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Τρία δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης, φυτεμένα σε γλάστρες.
Ένα φαρμακευτικό δισκίο hipnosedon.
Ένας τρίφτης που οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως εργαλείο κοπής της κάνναβης.
Ένα στιλέτο.
Ένα ξύλινο αυτοσχέδιο γκλοπ.
Δυο αντισφυξιογόνες μάσκες με ισάριθμα φίλτρα.
Δέκα κινητά τηλέφωνα.

Επισημαίνεται ότι κατά την άφιξη των αστυνομικών στην οικία των συλληφθέντων, για την διενέργεια της κατ’ οίκον έρευνας, αυτοί προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση χτυπώντας και βλασφημώντας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.