Συνελήφθη 49χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Αίγιο για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση

Ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 56χρονο ημεδαπό, ο οποίος του είχε επιτεθεί νωρίτερα

Συνελήφθησαν σήμερα (19-3-2015), το πρωί, στη Ροδοδάφνη Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί, στη Ροδοδάφνη Αιγίου, ο 49χρονος εισήλθε σε κατάστημα που διατηρεί ο 56χρονος και διαπληκτίστηκε μαζί του, για οικονομικές διαφορές.

Στη συνέχεια ο 56χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 49χρονο και τον τραυμάτισε ελαφρά στα άκρα του, ενώ ο τελευταίος κατάφερε να του αποσπάσει στη συνέχεια το μαχαίρι και να τον τραυματίσει σοβαρά με αυτό, στο κεφάλι και στα άκρα.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, οι οποίοι συνέλαβαν τον 49χρονο, εντός του καταστήματος, ενώ στο χώρο βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους (30) εκατοστών.
Ο 56χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.
Ο 49χρονος συλληφθείς νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείου Αιγίου και θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.