Συνελήφθη 49χρονη που είχε συνδέσει παράνομα την οικία της με στύλο ηλεκτροφωτισμού

Κατά τη σύνδεση, η δράστιδα δεν είχε λάβει κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 8χρονη η οποία ήρθε σε επαφή με την αυτοσχέδια καλωδίωση

Συνελήφθη χθες (6-8-2016) αργά το βράδυ, στη Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, 49χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή.

Ειδικότερα,  η δράστιδα είχε προβεί παράνομα, σε απευθείας σύνδεση της κατοικίας της, με δυο δημοτικούς στύλους ηλεκτροφωτισμού, χωρίς να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα 8χρονη ημεδαπή να έρθει σε επαφή με την αυτοσχέδια καλωδίωση και να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ριου «Παναγία η Βοήθεια» όπου και παραμένει νοσηλευόμενο.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας μετέβηκαν άμεσα στην περιοχή και συνέλαβαν την 49χρονη ενώ αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διέκοψε την παράνομη ηλεκτροδότηση.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.