Συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός στο Αίγιο για κλοπές σε οχήματα

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί είκοσι πέντε (25) περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων

Συνελήφθη χθες (10-06-2015) το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ημεδαπός άνδρας ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στο Αίγιο σε όχημα σταθμευμένο σε δημοτικό χώρο στάθμευσης, ο 38χρονος σπάζοντας το τζάμι του οδηγού αφαίρεσε μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και μία ψηφιακή συσκευή αποθήκευσης-αναπαραγωγής μουσικής και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή πεζός.

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις στην περιοχή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη  του.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία που είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν συλληφθεί, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Από την προανάκριση που ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγίου προέκυψε ότι ο δράστης το τελευταίο τετράμηνο είχε πραγματοποιήσει άλλες (24) κλοπές σε οχήματα, με τον ίδιο τρόπο δράσης, αφαιρώντας κινητά τηλέφωνα, κάμερες, χρήματα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, αποκομίζοντας συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος περίπου (4.500) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου